Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Self Building Camp / foto: foto: Lucie Fulíková

Co si představit pod pojmem SELF-BUILDING CAMP

Slovní spojení Self Building Camp bychom mohli volně přeložit jako sebe-stavební tábor. Že to zní příliš krkolomně? Tak to můžeme volně prezentovat jako pobyt, kde najdete další kousek sami sebe.

Dvě odvážné mladé dámy spustily projekt, díky kterému bude mít každý účastník možnost vystoupit ze své bubliny, posunout své limity a najít to, co právě jemu v životě chybí.

Naďa a Zuzka jsou dvě mladé ženy, které spustily program pobytů, na kterých účastníci otevřou pandořinu skříňku. Jste relativně spokojení se svým životem? Máte dobrou práci, rodinu a mohlo by se zdát, že vám v životě nic nechybí. Ano, mohlo by se zdát. Přesto máte pocit, že něco vám chybí. Že by se těch zajímavých věcí ve vašem životě mělo dít daleko více. Ale co s tím? Jak vystoupit z pomyslné bubliny, jak uchopit svůj život?

Zakladatelky Naďa a Zuzka

První camp se koná 18.8.2022

První z řady turnusů tohoto odvážného projektu se nezadržitelně blíží. A co že od něho mohou účastníci očekávat? Dobrodružství. Posunutí vlastních mantinelů. Poznání sebe sama a třeba i svého spícího potenciálu. Na pobytu dostanou účastníci možnost seznámit se s thajským boxem pod vedením profi zápasníka, prohloubí si znalosti z oblasti první pomoci v krizových situacích, vyzkouší si aplikovanou divadelní improvizaci a spolu s taneční terapeutkou vyzkouší pohybovou terapii pomocí intuitivního tance. Když přijde čas na relax, oddychnou si při masáži a v sauně. Doslova život ve vlastních rukách budou mít při letu ultralightem, kdy dostanou knipl letadla do ruky.

Úžasné prostředí, které Naďa se Zuzkou vybraly pro konání tohoto SELF BUILDING CAMPU, je přímo dokonalé. Spaní bude v námořních kontejnerech uprostřed brdských lesů.

Self Building Camp

Každý může mít sám ze sebe lepší pocit

Cílem tohoto self building campu není posadit účastníky do kruhu a takzvaně jim valit moudra do hlavy. Je to o podnětech, o nových příležitostech zažít něco, co nás v běžném stereotypu a denodenní rutině našich životů nepotká. Jak samy autorky říkají, nejde o to člověka kamkoliv směřovat, jde o to, aby se člověk chtěl a dokázal pohnout z místa. Aby se u každého nakopla ta touha žít a zažívat. Přežívat může každý, žít mohou ti, co ve svém životě nechtějí jen stagnovat a smiřovat se s tím, že takhle je ten život vlastně skoro dobrý. Skoro dobrý nikdy nebude znamenat hezký a spokojený.

Podrobnější informace o projektu si můžete dohledat na https://selfbuildingcamp.cz.

 

 

K tomuto článku není otevřena diskuze