Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Posilovna / foto: Shutterstock

Zařizujete si vlastní útulnou posilovnu? Nepodceňte pořádné vybavení

Vlastnictví malé posilovny je snem snad každého nadšence silových sportů.

Není se čemu divit, protože díky tomu získáte libovolný přístup ke všem strojům, pomůckám i dalším potřebám, takže vás nebude vůbec nic limitovat na cestě za splněním cílů. Zároveň si lze vydělat zajímavé finance, pokud nalákáte i další sportovce a budete vybírat vstupné. Na co nesmíte zapomenout?

Cvičení v posilovně

Kvalita se vyplatí

Ti zkušenější z vás zajisté moc dobře vědí, že v takto namáhaných prostorech vážně nestačí levné domácí lavice, klasické šroubovací jednoručky za pár stovek a pár desítek kilogramů závaží. Myslíte-li to seriózně a chcete sobě i návštěvám poskytnout stoprocentní péči, budete muset zvolit solidní vybavení.

Základem je přirozeně komplexní rozvržení pomůcek tak, abyste mohli procvičit všechny svalové partie. Klidně rozdělte jednotlivé zóny podle účelu, tudíž lavice na benchpress, jednoruční činky či scottova lavice budou na jedné straně, zatímco stojan na dřepy, stroj na zakopávání na straně druhé. Nezapomeňte ani na hrazdy, oblast pro mrtvé tahy a podobně.

Vybavení do posilovny

Neutrácejte zbytečně

Na současném trhu lze najít ohromné množství značek, designů, účelů i provedení jednotlivých strojů. Ne všechny však stojí za to, což platí kolikrát i pro nejdražší zboží. Klíčem k úspěchu je poměr ceny a výkonu.

Dobrou volbou jsou třeba produkty z internetové stránky známého e-shopu Strongmann. Daní profesionálové nabízí pestrou škálu zařízení, činek, gumových podlah a dalších nezbytných součástí moderní posilovny. Zároveň se dočkáte poctivé zákaznické péče, bezkonkurenčních cen a svižného doručení na vámi uvedenou adresu. Díky těmto službám si zajistíte rychlé a rozumné sestavení vysněného prostoru. Otevřete si výše vložený odkaz a přesvědčte se sami.

K tomuto článku není otevřena diskuze