Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
elektronická cigareta / foto: shutterstock

E-cigarety Kurwa Collection: Luxus v originálních příchutích

Znáte elektronické cigarety Kurwa Collection? Nadchnou vás nevšedními mixy chutí i třeba zábavným podsvícením.

Svět e-cigaret je rozmanitý, protože tyto produkty vám nabízí různé příchutě oproti klasickým cigaretám. A každý výrobce se snaží nabídnout něco extra.

Jak má chutnat e-cigareta?

Proč popotahovat obyčejnou chuť tabáku, když si můžete užít sladkou borůvku, osvěžující meloun nebo povzbuzující chuť energeťáku? Elektronické cigarety nabízí bezpočet příchutí, ovšem například ona oblíbená borůvka vždy nechutná stejně. Je proto dobré vsadit na osvědčené výrobce, kteří navíc neustále přichází s něčím novým. Například značka Kurwa Collection má bohaté portfolio výrobků z této sféry.

E-cigarety Kurwa

Znáte LED e-cigarety?

Příchutí, jaké mají Kurwa cigarety, je bezpočet. Jejich objevování bude pro vás nevšedním zážitkem. To ale není zdaleka vše. Jen si představte, jak přijdete domů po náročném dni. Uvelebíte se do křesla, popotáhnete si svoji oblíbenou příchuť, po vydechnutí se navíc vůně rozline celým domovem. Jenže to není konec zážitkům s e-cigaretami Kurwa Collection. Existuje totiž i speciální kolekce, která umí svítit! Nejde o blikání kontrolního světýlka, e-cigarety Kurwa totiž hrají všemi barvami. Mají zabudované LED diody, jež umožňují svítit různými odstíny. To jen umocní celý požitek. Doma budete mít trochu diskotéku, atmosféru jako v masážním salonu. A když budete venku, doslova zazáříte jako pestrá hvězda ve společnosti. Tyto elektronické cigarety skutečně povznesou vapování na vyšší úroveň.

Zábava s přáteli

Nevšední zážitek? Kurwa cigarety!

Požitky s e-cigaretami Kurwa Collection jsou skutečně pestré, ať už se to týká příchutí či funkce světélkování. A co vás jistě zajímá, je i výdrž. Jedna cigareta vám vydrží až na 700 potáhnutí a 20 mg/ml nikotinové soli. Víte, co je však skvělé? Že jde o jednorázové cigarety. Nemusíte se tedy starat o nabíjení baterie, v e-cigaretě je zabudovaná a má kapacitu 500 mAh. Nemusíte se tak bát, že vám cigareta v polovině relaxování zhasne. Tyto výrobky jsou v premium kvalitě, což zaručuje nejen požitek, ale třeba i bezpečnost. Produkt není zapotřebí ani nijak doplňovat nebo čistit. Prostě si budete užívat vapování, a až e-cigaretě dojde energie, jen sáhnete po nové a budete objevovat další příchutě. Cigarety Kurwa opravdu dělají potěšení z kouření, zkrátka popotáhnete maximální chutě a slast, jež vám udělá dobře. Ať už budete mít zásobu příchutí doma nebo vám budou dělat společnost třeba v práci či při jízdě autem.

K tomuto článku není otevřena diskuze