Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Dárek pro muže / foto: shutterstock

Zlatá pamětní medaile udělá radost každému oslavenci

Řešíte právě elegantní dárek, s jehož pomocí potěšíte například kolegu odcházejícího do důchodu, šéfa, své rodiče nebo maturující ratolest?

V tom případě raději zapomeňte na tuctové předměty, které s sebou nepřináší žádnou větší hodnotu. Spolehněte se spíše na náš tip. V čem se liší od ostatních nápadů?

Zlato je věčné

Chcete-li někomu zpříjemnit opravdu speciální příležitost v životě, rozhodně musíte myslet jinak, než když řešíte pouze svátek. Přesně proto přichází na scénu trochu vyšší kategorie dárků. Takových, které mají jak peněžní, ale i citovou hodnotu.

V tomto ohledu je skvělou volbou hlavně zlato. Daný kov je již po tisíce let uznávaný jako ukazatel bohatství a uchovatel hodnoty v jednom. V minulosti se o něj vedly války, zatímco v současnosti jej ve velkém vlastní banky, celé státy i jednotliví investoři.

Zlato totiž perfektně odolává všem těžkostem minulosti i budoucnosti. Zatímco v dobách válek, pandemií a krachů letí hodnota peněz, akcií, dluhopisů i dalších prostředků dolů, cena zlata naopak roste rychle nahoru.

Hodnota zlata

Dukát se jménem oslavence

A zde přichází na řadu náš jedinečný nápad. Nechte oslavenci vyrazit vlastní zlatou medaili, na níž bude jeho jméno a příjmení. Takový nápad zrealizuje Pražská mincovna, jež nabízí dukát o hmotnosti 3,49 g, ryzosti 23,66 karátů a průměru 20 mm. To vše obalené průhledným blistrem a uložené do speciální dárkové krabičky. Na přední straně je jméno, na zadní zase příjmení. Součástí balení je i certifikát pravosti.

A jak na to? Nejdříve otevřete internetové stránky populárního e-shopu pod výše vloženým odkazem. V seznamu zaklikněte požadované jméno i příjmení a svou volbu potvrďte. Ihned se před vámi ukáže náhled budoucího vzhledu medaile i její cena. Po zaplacení ji velmi brzy obdržíte na vámi uvedené adrese.

 

K tomuto článku není otevřena diskuze