Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
vitamíny a doplňky ilustrační obrázek / foto: shutterstok

Echinacea je tím pravým na imunitní systém

Nastalo období, kdy na nás budou ze všech stran útočit viry a bacily. V zimě dostává imunitní systém zabrat, proto je třeba ho pravidelně posilňovat, aby i nadále mohl plnit svou ochrannou funkci.

Jak posílit imunitu?

Imunitní systém slouží k obraně organismu před škodlivými vnitřními a vnějšími vlivy. Čím je silnější, tím je tato jeho schopnost vyšší. Jakým způsobem můžeme o naši imunitu pečovat? V prvé řadě je to správná životospráva, to znamená pravidelný pohyb, zdravé stravování, dostatek spánku a minimální stres. Organismus bychom měli zásobovat též dostatečným množstvím vitamínů ideálně v přírodní formě. Pomoci si ovšem můžeme i potravinovými doplňky obsahujícími vyvážené množství takových látek, které naše tělo zrovna potřebuje.

Široké spektrum účinků Echinacey

Echinacea neboli třapatka nachová je léčivá bylina, kterou poznáme podle světlefialových okvětních lístků a dlouhého stonku. Dala by se přirovnat k velké sedmikrásce. Účinky této rostliny znali už staří Indiáni. Mezi její hlavní pozitiva patří významné posílení imunity, potlačení únavy a vyčerpání. Z Echinecey si můžete uvařit zdraví prospěšný čaj, nebo je možné ji užívat formou sirupů. Pokud dáváte raději přednost tabletám a kapslím, pak sáhněte po přípravku ECHINACEA 500 plus.

Doplněk stravy obsahující jen to nejlepší

Účinky Echinacey zesilují v potravinovém doplňku ECHINACEA 500 plus další dva silní hráči. Jedná se o medicinální houbu lesklokorku lesklou neboli reishi a vitamín C. Tyto dvě látky jsou též známy svými značnými účinky posilujícími imunitní systém. Také umí zatočit s únavou a vyčerpáním.

Pokud se chcete dozvědět více informací o výše uvedeném přípravku, nebo o dalších produktech, jež aktivně podporují obranný systém organismu, navštivte tuto webovou stránku.

K tomuto článku není otevřena diskuze