Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Nadměrná únava / foto: shutterstock

Nadměrná únava? Zkuste detox s oblíbeným Regalenem od Energy

Naše tělo je přes léto v plném nasazení, ale kdy naposled si pořádně odpočinulo? Teď nemáme na mysli dovolenou a odpočinek od práce. Jelikož je psychický odpočinek neméně důležitý, máme na mysli detoxikaci organismu.

Věděli jste, že organismus zanesený škodlivými látkami zkrátka nepracuje, jak by měl? To se může mimo jiné projevit únavou, ale také třeba nemocí.

Jedním z mýtů je, že při detoxikaci byste měli držet půst. Vůbec ne, detoxikace vašeho těla nemusí být tak drastická, jak si myslíte.

Ověřené účinky Regalenu na vaše tělo

Rozhodně nevěřte všem mýtům o detoxikaci, většinou nejsou pravdivé. Pamatujte, že jde především o vaše zdraví. Proto byste měli vyzkoušet jen osvědčené metody. Jednou z takových metod jsou kapky Regalen Energy. Už jste o nich slyšeli? Tento přípravek, který v sobě ukrývá sílu přírody, má široké spektrum účinků. Především má pozitivní vliv na činnost vašich orgánů, které napomáhají odstranit z těla toxické a škodlivé látky – játra, ledviny nebo třeba střeva.

Energie v kapkách

Regalen působí také v oblasti psychiky. Reguluje podrážděnost, impulzivní jednání, výbuchy vzteku a chronickou nervozitu. Napomáhá k celkovému fyzickému i psychickému uvolnění. Aktuálně kapky Regalen Energy zakoupíte například na www.energieprirody.cz.

Kromě jeho detoxikačních účinků je Regalen také silným antioxidantem. Má tak vliv například na zpomalení stárnutí vašeho těla, a to díky omezení volných radikálů. Antioxidanty zároveň slouží jako prevence rakoviny a onemocnění srdce. Velký přínos má Regalen Energy v oblasti činnosti trávících orgánů, které příznivě stimuluje a podporuje správné trávení.

Léčivé bylinky

Složení odráží sílu přírody v každé kapce

Regalen je čistě přírodní produkt. Právě i díky tomu je tak účinný. Pozitivní účinky tohoto bylinného extraktu potvrzují stovky recenzí spokojených uživatelů, kterým pomohl. Vyhněte se zbytečné chemii, která sice pomůže, ale způsobí problémy zase jinde ve vašem těle. Přírodní bylinný extrakt Regalen detoxikuje váš organismus bez zbytečných vedlejších účinků.

K tomuto článku není otevřena diskuze