Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
tantra ilustrační obrázek / foto: shutterstock

Tantrická masáž jako terapie těla i ducha

Při tantrické masáži se masírují také intimní části těla, přesto tato masáž není sexuální služba. Jde spíše o jakýsi rituál, který mívá i četné zdravotní benefity.

Tantrická masáž jako intimní rituál

Tantrická masáž vychází z tantrické filosofie a principů. Intimní rituál mezi dávajícím a přijímajícím. Propojení technik klasické masáže, tantricko – taoistických technik, hlubokých znalostí práce s energií a dýcháním, to vše se skrývá za cestou do vlastního sexuálního podvědomí.

Tantrická masáž
Tantrická masáž – Zdroj: Shutterstock.com

Tantrická masáž vás dokonalé uvolní, navodí pocit vzrušení, uvědomíte si každičkou svou erotogenní zónu, takzvaně vypnete hlavu a budete vnímat jen sami sebe. To je princip tantrické masáže. Tato masáž ve vás probudí nepoznanou sexuální touhu, chuť po dalších a dalších dotecích. Vzrušení je maximální, probouzíte svoji vlastní sexualitu a oddáváte se nově poznané rozkoši.

Tantra není sexuální služba

Spousta lidí touží zažít, jaké to je vychutnat si tantrickou masáž, jiní se jen u té představy červenají a další v tom vidí placení za sexuální orgie. Ne, o sex jako takový skutečně nejde a přijímající se v žádném případě dávajícího nedotýká. Zrovna tak dávající se klientovi věnuje profesionálně bez vlastního sexuálního podnětu. Cílem je masírovaného dostat do fáze, kdy bude vnímat svůj zrychlený dech, vzrušení až v konečcích prstů, pulzaci srdce v hrudníku, touhu po dotecích, po sexuálním uvolnění, po vyvrcholení. A ono právě to vyvrcholení často přijde. Muži často zažijí orgasmus bez ejakulace a ženy si také při této masáži dojdou takzvaně na vrchol. Není to ale primárním zájmem těchto masáží, dovést k orgasmu.

Tantrická masáž
Tantrická masáž – Zdroj: Shutterstock.com

Dopřejte si tento pikantní způsob relaxace, nebudete litovat

Je to jakási forma terapie, kterou vyhledává stále více lidí. Pomáhá odbourávat problémy s prostatou, s předčasnou ejakulací, u žen potom pomáhá řešit problémy s bolestivostí při styku, nedostatečným zvlhnutím při styku a s mnoha dalšími aspekty života. Pozitivní účinek má tantra masáž i na samotné libido, to znamená chuť na milování a sex samotný. Proto na masáže chodí už i mnoho párů, aby opět rozdmýchaly oheň vášně.

 

Zdroj:

tantra...https://zena.aktualne.cz/zivotni-styl/rozhovor-tantricka-masaz/r~d9cd4118e71e11e882ca0cc47ab5f122/

 

 

 

Tantrická masáž jako terapie těla i ducha

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!