Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Nadměrná únava / foto: shutterstock

Jak zatočit s únavou a nedostatkem energie? Řešením je hořčík

Cítíte se unaveni, vyčerpáni a chybí vám dostatek sil na výkon i těch nejběžnějších činností dne? Příčinou nemusí být jenom chladné počasí a únava provázející přechod zimy k jarnímu ročnímu období.

Že se v našem těle projevuje nedostatek hořčíku, zjistíte zvýšenou únavou, celkovou slabostí, bolestí hlavy nebo nechutenstvím. V případě deficitu hořčíku v delším časovém horizontu se může dostavit zhoršení kvality vlasů, nehtů, brnění končetin a nepříjemné svalové křeče, neboť svaly nejsou schopné relaxovat bez přítomnosti hořčíku.

Hořčík

Proč je hořčík pro naše tělo důležitý?

Hořčík je považován za jeden z nejdůležitějších minerálů pro naše tělo. Je součástí konstrukčního základu v kostech, buněčných membránách a chromozomech. Působí proti únavě, podporuje zdravý metabolismus, normální funkci svalů, přispívá ke správné nervové funkci a hraje klíčovou roli ve vstřebávání vápníku.

Pozitivní změny přicházejí po měsíci léčby

Poté, co jste si jisti, že se tento problém týká právě vás, vsaďte na měsíční kúru užívání hořčíku a změny na vašem zdravotním stavu poznáte do měsíce. Pocítíte zmírnění únavy a vyčerpání, správná činnost nervové soustavy sníží vaši podrážděnost a nervozitu, čehož si rozhodně všimnou také vaši blízcí nebo kolegové v práci. Pozitivní změny nastanou i v samotném organismu, například dostatkem hořčíku účinně předcházíte vzniku ledvinových kamenů.

Základem úspěchu je osvědčený produkt

Pokud hledáte účinné řešení, jak svému tělu dodat dostatek hořčíku, doporučujeme vám Hořčík Tri-Magnesium dicitrát 120 kapslí. Tento produkt se vyznačuje skvělou vstřebatelností pro lidské tělo. V jedné denní dávce (4 kapsle) tak získáte 300 mg elementárního hořčíku. Po měsíční kúře můžete sami posoudit, jak pozitivní vliv má tento minerální prvek na váš organismus.

Magnesium

K tomuto článku není otevřena diskuze