Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Relax / foto: Shutterstock

Vyrazte do lázní za odpočinkem a relaxací

Pokud se chcete po náročném pracovním týdnu odreagovat, vyrazte na prodloužený víkend.

V České republice má lázeňství dlouholetou tradici, dokonce narazíte na města, která jsou procedurami proslulá po celé Evropě. V následujících řádcích vám představíme Karlovy Vary, Františkovy Lázně i Konstantinovy Lázně.

Karlovy Vary

Karlovy Vary jakožto největší a současně i nejslavnější lázeňské město v České republice poskytují prvotřídní pobyty. Ve volném čase si navíc užijete spoustu sportovních akcí a nechybí ani rozmanité kulturní aktivity. Lázně Karlovy Vary využívají léčebné účinky pramene Vřídlo, jehož teplota je permanentně 72 °C. Pramen tryská do výšky 12 metrů. V těchto lázních se léčí různé problémy, především pak onemocnění zažívacího ústrojí, diabetes, obezita a nemoci pohybového aparátu.

Karlovy Vary

Karlovy Vary jsou nádherné město, které má skutečně co nabídnout. Vybrat si můžete z pestré škály lázeňských zařízení a wellness hotelů.

 Františkovy Lázně

Další možností jsou Františkovy Lázně zaměřující se na pacienty s onemocněním srdce a krevního oběhu i s problémy pohybového aparátu. Stejně tak do těchto lázní míří ženy řešící sterilitu a gynekologické obtíže. Ve Františkových Lázních vás nadchne historické centrum, jehož dominantou jsou empírové a klasicistní stavby.

Relax v lázních

Konstantinovy Lázně

Zapomenout nesmíme ani na jedinečné Konstantinovy Lázně s nezaměnitelnou atmosférou. Připraveny jsou minerální kyselky a ve volném čase vyrazíte na historické pamětihodnosti. Konstantinovy Lázně se specializují výhradně na prevenci a léčební chorob kardiovaskulárního systému a pohybového ústrojí.

Pokud hledáte lázně, podívejte se do nabídky portálu Spa.cz. Budete nadmíru spokojení s pobyty. Vyberte si české lázně, které vám budou vyhovovat polohou i procedurami.

K tomuto článku není otevřena diskuze