Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kongresy Praha / foto: Shutterstock

Kongres či školení na úrovni? Jedině v Praze

Hledáte prostory k realizaci podnikového školení? Sháníte místo ke konání konference nebo kongresu v měřítku větším, než je obvyklé?

Zaměřte pozornost na TOP HOTEL Praha, největší kongresový hotel v Evropě, nositele několika prestižních ocenění.

Kongresy a konference

Celková kapacita sálů včetně salonků je těžko uvěřitelných 5 000 osob. Kongresový sál Praha, konkrétně pak TOP Congress Hall, pojme úctyhodných 2 000 osob. Sál disponuje čtyřmi salonky, rozlehlou foyer s bary, šatnou a samostatným vchodem. Maximální kapacita sálu se liší v závislosti na zvolené variantě jeho uspořádání. Vybírat tak lze z divadelního, školního, koktejlového, případně banketového. Kongresové centrum Praha disponuje dále menšími sály I. – III. s vlastním zázemím a minimálně jedním pódiem. Ideální místo pro konání firemních večírků. Poslední konferenční sál až pro 900 osob s možností využití restauračních služeb lze dokonce v případě potřeby rozdělit na dvě části mobilní stěnou. Konference v menším počtu můžete pořádat v některém z 16 salonků. Konferenční prostory Praha nabízí moderní vybavení a doprovodné služby.

Česká i mezinárodní kuchyně v pěti restauracích

TOP HOTEL Praha umožňuje pořádání firemních setkání a nabízí prostory pro školení v jedné z pěti restaurací s kapacitou až 450 osob. Těšte se na českou a mezinárodní kuchyni zaručující pohlazení pro vaše chuťové buňky. Za zmínku stojí nově otevřená česko-indická restaurace Touch of India, v níž se dočkáte indických pokrmů připravených podle tradiční indické receptury. Pakliže stojíte o ochutnávku široké nabídky nápojů, zavítejte do lobby baru se zimní zahradou. Teambuilding v japonské zahradě jste asi ještě nezažili, že? Dopřejte si jej i v Praze. S kapacitou 1 000 osob tak můžete pro spolupracovníky uspořádat party pod širým nebem.

Luxusní ubytování

Kongresový hotel Praha se nehonosí čtyřmi hvězdičkami pro nic za nic. Hotelové pokoje typu Standard, Executive, Superior, dále pak Bussiness apartmá či Prezidentské apartmá uspokojí nároky i těch nenáročnějších. K dispozici je bezbariérový pokoj. Samozřejmostí je rozlehlé parkoviště či Wi-Fi připojení zcela zdarma v celém areálu hotelu.

K tomuto článku není otevřena diskuze