Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Domy na prodej / foto: Shutterstock

4 tipy na malebné oblasti, kde si koupit rodinný dům

Česká republika je opravdu nádherná země, která nabízí kvalitní zázemí pro bydlení.

Samozřejmě, existují ne příliš atraktivní lokality, jež nedokážou nabídnout ani kompletní občanskou vybavenost, ani krásné prostředí. Znáte to ale, kdo hledá, ten najde. I v našich končinách narazíte na vskutku půvabné oblasti stvořené pro pohádkové bydlení. V následujících řádcích vám dáme hned čtyři tipy.

Hluk a okolí

Samotná jižní Morava je lákadlem pro mnoho turistů, ostatně není se čemu divit. Obce jsou posety mnoha kulturními a historickými atrakcemi, nechybí nádherná a člověkem nedotčená příroda. Hluk se nachází zhruba deset kilometrů od Uherského Hradiště. Z pamětihodností jistě stojí za zmínku tvrz Hluk, přírodní památka Okluky či přírodní rezervace Kobylí hlava. Jakmile zadáte do vyhledávače „prodej rodinného domu Hluk“, určitě najdete obydlí, jež vám padne ihned do oka.

Strážnice

Chvíli ještě na jižní Moravě zůstaneme, protože velice žádané jsou i domy na prodej Strážnice. Zhruba patnáct kilometrů severovýchodně od okresního města Hodonín se rozprostírá Strážnice, jejíž historické jádro je městskou památkovou zónou. Čekají zde na vás strážnický zámek, skanzen, Baťův kanál i synagoga.

Jívová

Pokud bychom se posunuli trochu na sever, pak vás nadchnou domy na prodej v Jívové. Už se jedná o Olomoucký kraj. Jívová je nádherná obec, kde žije sotva 600 obyvatel, takže se nemusíte obávat, že by se jednalo o rušné město.

Táborsko

Závěrem se přesouváme do Jihočeského kraje, kde se rozkládá okres Tábor. Jestliže máte zájem o domy na prodej Táborsko, měli byste si pospíšit, neboť z nabídek rychle mizí. Oblast je žádaná především proto, že jejím srdcem je Tábor, regionální centrum turistického ruchu.

Tak neváhejte a pusťte se do hledání nového obydlí. V České republice určitě najdete svůj vysněný rodinný dům.

K tomuto článku není otevřena diskuze