Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Překladatelské služby / foto: Shutterstock

Profesionální překlady za rozumné ceny

Podnikáte a máte zahraniční klienty? Nebo potřebujete přeložit svou bakalářskou či diplomovou práci? Neváhejte se obrátit na profesionální překladatelskou agenturu!

Překladatelská agentura vám vyhotoví v krátkém čase a za rozumné ceny překlad jakéhokoliv textu. Nespoléhejte se na své známé a kamarády, svěřte své texty do rukou odborníkům.

Levné překlady ihned

Agentura Express překlady pro vás zajistí levné překlady v co nejkratším možném čase. Svou práci vykonává pouze v online prostředí a díky tomu může požadavky svých klientů vyřizovat 24 hodin denně 7 dní v týdnů, o víkendech i svátcích. Spolupracuje s 90 překladateli, bilingvními i rodilými mluvčími, díky čemuž zajišťuje překlady do 32 jazyků. Potřebujete vyhotovit překlady z češtiny do ruštiny? Nebo například překlady z němčiny do češtiny? Do internetového prohlížeče zadejte adresu Express-preklady.cz a kontaktujte agenturu pomocí objednávkového formuláře. Jakmile svou poptávku odešlete, agentura vám odpoví do jedné hodiny. Zašle vám předběžnou kalkulaci, a pokud s ní budete souhlasit, vybraný překladatel se okamžitě pustí do práce.

Překladatelské služby

Do 14 dnů můžete text vrátit s připomínkami

Poté, co vám agentura zašle zpracovaný text, lze do čtrnácti dnů text poslat zpátky s vašimi připomínkami. Stejně tak se můžete na překladatele obrátit v případě jakýchkoliv otázek či nejasností.

Firmy využívají zejména odborné překlady

Potřebujete přeložit do cizího jazyka diplom nebo vysvědčení? Nebo se ucházíte o zaměstnání u zahraniční firmy a rádi byste si nechali životopis přeložit do cizího jazyka? Agentura Express překlady se kromě výše zmíněného rovněž zabývá překlady obecných textů a korespondence či smluv. Zároveň se postará i o překlady pro komerční subjekty. Na přání může překladatel přeložit odborné texty, korespondenci, propagační materiály, ale i celé webové stránky.

Překlady

Jazykové korektury

Nemáte zájem o překlad textů, ale jejich korekturu? Ani to nepředstavuje žádný problém. Agentura Express překlady zajišťuje i jazykové korektury, které zahrnují gramatické a stylistické opravy, opravy opakujících se nebo chybných slov.

Překlady na míru

Máte specifické přání a nevíte si rady? Neváhejte se na agenturu obrátit prostřednictvím telefonu nebo e-mailu.

K tomuto článku není otevřena diskuze