Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Firemní večírek / foto: shutterstock

Sháníte originální prostředí pro firemní akce a konference? Známe místo přesně pro vás

Utužování pracovního kolektivu je velmi důležitou součástí vedení výdělečné společnosti. K tomu slouží mnoho prostředků, jejichž třešničkou na dortu jsou různé firemní akce.

Firemní akce musí vaše zaměstnance nejen bavit, ale také je namotivovat k týmovému duchu. Které místo je pro takovou akci nejvhodnější?

Chuchle Arena Praha je velmi oblíbeným místem

Zmíněný prostor je velmi známým centrem koňských sportů, přičemž to není jediná věc, kterou může tento areál nabídnout. Originální prostředí nabízí mnoho možností, mezi něž patří samozřejmě sledování závodů, vnitřní i vnější konferenční prostory a také restaurace. Sháníte-li eventy v Praze, rozhodně je tato možnost skvělou volbou. Nemusí se jednat jen o firemní sešlost, nýbrž takový zážitek potěší i vaši rodinu (třeba během oslavy narozenin).

Firemní večírek

Když už jsme zmínili ty konferenční prostory v Praze, tak zde si dovolíme malý tip. Prostor totiž disponuje dvěma elegantními salónky a dvěma venkovními strečovými stany. Chcete-li udělat na kohokoliv dojem, určitě vás pronájem těchto míst nezklame. Po práci přichází zábava, a tak je možno během přestávek ochutnat vyhlášenou kuchyni během pohledu na majestátní dráhu.

Motivujte své zaměstnance, či zkrátka potěšte své blízké

Ať už se jedná o firemní akce v Praze, nebo jen oslavu narozenin vašich blízkých, rozhodně se podívejte na seznam akcí na stránkách Chuchle Areny Praha. Mimo zmíněných možností si můžete nechat i sestavit speciální doprovodný program, catering nebo zkrátka podniknout starý dobrý raut. Ideální možností je se poradit přímo s majiteli, kteří vám moc rádi sestaví program na míru.

Originální pohoštění

Pokud tedy chcete vytvořit pro kohokoliv nezapomenutelný zážitek, vsaďte na komplexní služby provozovatelů tohoto známého místa. Věřte nám, že nebudete vůbec litovat.

K tomuto článku není otevřena diskuze