Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Advent / foto: shutterstock

Jak využít nůžkové stany na adventních trzích?

Podnikáte a budete prezentovat své zboží na adventních trzích? Pak věnujte pozornost nejen svému zboží. Podoba a komfortnost stánku jsou skvělým marketingovým nástrojem. Příjemný design naláká více zákazníků, vhodně umístěná loga si dotyční zapamatují.

Jak vybrat nůžkové stany?

Pokud chcete prezentovat svoji firmu, rozhodně se nespoléhejte na stoleček. Budete působit chudě a lidé si řeknou, že asi nejste úspěšní, když nemáte na pořádný přístřešek. Navíc mezi konkurencí zapadnete. Znáte nůžkové stany? Firma RedX® nabízí ideální způsob zastřešení na vánočních trzích, veletrzích, prodejních akcích či jiných příležitostech. Můžete si vybrat ze tří forem – PROFI, PROFI PLUS a PROFI EXTREME. PROFI je rychlorozkládací, lehký a snadno složitelný stan, jednoduchý a univerzální. PROFI PLUS je bytelnější konstrukce s ovšem relativně lehkou, ale stále pevnou hliníkovou konstrukcí s klouby a spoji vyrobenými z hliníkové slitiny. A PROFI EXTREME je nejvyšší řada, nejbytelnější, pro opravdu náročnější akce. V každém případě platí, že všechny stany jsou díky hliníkové konstrukci lehké, a tedy snadné pro manipulaci, zároveň jsou extrémně pevné a odolné.

Rozkládací prodejní pult

Nůžkové stany RedX - nabídka

Až si budete vybírat nůžkové stany REDX, můžete volit různé velikosti i tvary. Záleží na vás, jaké dispozice upřednostňujete. Firma vám na míru vytvoří cenově dostupný, odolný a kvalitní potisk. Můžete přijít s vlastním nápadem, společnost díky svým bohatým zkušenostem může ale poradit, nezávazně a bezplatně vám tak vytvoří design, který si můžete zvolit, i nemusíte. Opláštění stanů je z kvalitního, 100% voděodolného polyesteru a s vnitřním PVC nátěrem, přístřešek je dokonale odolný proti jakýmkoli povětrnostním vlivům. Stan dostanete složený tak, aby byl snadno přenosný, posléze jen stačí nasadit střechu na konstrukci, roztáhnout a otevřít stan, zvednout jej s pomocí teleskopických nohou a připevnit ke stanu bočnice. Samozřejmě jsou k dispozici i různé doplňky. Velmi oblíbená jsou různá závaží do méně příznivého terénu. Možná užijete polobočnice pro zakrytí přední strany stanu. Jde o zástěnu, která je příhodným reklamním prostředkem, jelikož na ní může být logo vaší firmy.

Cateringový nábytek – kde jej koupit?

Další prvky ke stanům, které ocení gastro firmy. Předvádíte své výroky do kuchyně a nabízíte ochutnávky? Nebo máte přímo prodejní stánek s jídlem a pitím? Když nabídnete zákazníkům pohodlné sezení, zastaví se u vás raději než u konkurence. Stoly, židle, barové stoly a židle. To vše je cateringový nábytek, který vám pomůže nalákat další klienty.

Vánoční trhy

Prodejní pulty pro lepší zázemí

Je pravda, že jen lavice nebo pult nestačí. Na druhou stranu stan se bez nich také prakticky neobejde, pokud neprodáváte oblečení, které máte vyvěšené na štendrech. Na prodejní pulty si vystavíte své zboží, budete mít přehled o něm i o pohybu lidí ve stánku, navíc vytvoříte pomyslnou hranici mezi vámi a zákazníky, kdy si tak budete hájit své soukromí. Pulty jsou navrženy tak, aby perfektně zapadly mezi stojné nohy stanu, jejich konstrukce funguje na stejném nůžkovém rozkládacím principu jako konstrukce nůžkových stanů. Prodejní pulty mají ocelové úchyty, které spojí konstrukce pultu a stanu, takže se i zabrání převrhnutí pultu. Jde tak o pevnou základnu pro prodej výrobků, občerstvení i třeba pokladnu. Co vám tedy ještě chybí? Možná vlajky a bannery s potiskem. Další forma proma vašeho stánku. Můžete mít vlajky na zem, pod kola auta, přímo na konstrukci stanu tak, aby vaše firma byla vidět už z dálky. Využijte proto nyní tohoto jedinečného marketingového nástroje. Vždyť v době adventu jsou lidé nejštědřejší a rádi si nakoupí. Jen musíte na sebe upozornit lepšími prostředky než konkurence.

K tomuto článku není otevřena diskuze