Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Reklamní kalendáře / foto: shutterstock

Chcete vyrábět předměty s vlastním potiskem? Spolehněte se na tamponový tisk

Reklamní předměty mají ohromnou moc. Přesně proto patří do marketingového balíčku každé šikovné firmy. Dokážou vám získat pozornost, potěšit zákazníky a rozšířit povědomí o vaší značce. Jaká technika tisku se vyplatí?

Tamponový tisk je univerzální volba

V dnešní době si můžete zvolit z desítek metod potisku. Každá z nich má logicky své výhody, stejně jako nevýhody. Mezi nejvyhledávanější varianty současnosti patří takzvaný tamponový tisk. Ten funguje na bázi přenosu barvy ze speciálního silikonového tamponu na zvolenou plochu. Touto technikou si můžete nechat polepit jak klasické rovné plochy, tak i různě zahnuté povrchy. Přesně proto je tamponová metoda všeobecně uznávaná jako nejvhodnější způsob potisku reklamních předmětů.

Tamponový tisk se používá třeba na propisky, hrnky, zapalovače, otvíráky, tašky, kalendáře, USB flash disky, sportovní potřeby, hračky, elektronické součástky, autopříslušenství a tak dále. S velkou pravděpodobností si tato metoda hravě poradí i s vaším zbožím. Velkým lákadlem je také nízká cena oproti konkurenčním technikám. Zároveň si budete moci zvolit z opravdu pestré škály barev. Nejlepší bude, když zainvestujete do vlastního stroje.

Tamponový tisk

Jak vlastně vypadá tamponový tisk?

Ze všeho nejdříve musíte zjistit, jestli vám bude tamponový tisk vyhovovat z hlediska vzhledu. Každá technika totiž přináší trochu jiné výsledky, přesnost, barevnost a ostrost. Teprve potom přichází na řadu volba adekvátního stroje, tamponů, barev i dalšího vybavení. Pořádnou dávku inspirace a informací získáte na webových stránkách uznávaných odborníků z firmy Meritage. Tato společnost už přes patnáct let navrhuje, vyrábí a dodává kompletní příslušenství, díky němuž si hravě sami potisknete reklamní předměty.

K tomuto článku není otevřena diskuze