Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Střešní box / foto: alexfan32 / Shutterstock.com

Tipy na vánoční dárečky aneb čím potěšit automobilového nadšence?

Vánoce se nezadržitelně blíží, tudíž se začíná pomalu krátit lhůta na nákup vhodných dárků. Pokud ještě nemáte jasnou představu o tom, co nadělíte automobilovému nadšenci, možná vám přijde vhod několik našich tipů.

Dárky navíc nemusíte kupovat za obvyklé ceny, protože před Vánoci bude nejedna slevová akce. Takzvaný Black Friday je stále oblíbenější a pakliže se vám podaří nakoupit v rámci této slevy, můžete ušetřit několik set korun.


Jsou střešní boxy vhodným dárkem?

Střešní boxy jsou velice praktickým dárkem, i když na první pohled vcelku neobvyklý. Při jejich výběru dbejte v první řadě na kvalitu. Není nic horšího, než když se vámi zakoupený střešní box po několika dnech užívání rozbije. Takový dárek vskutku moc radosti neudělá. Zaměřte se také na typ automobilu, protože střešní box na malý hatchback bude diametrálně odlišný od boxu na velké SUV. Tak či tak do něj můžete uložit například lyže nebo oblečení při odjezdu na dovolenou.


Střešní box se neobejde bez střešních nosičů

Jestliže vás zaujala myšlenka na pořízení střešního boxu jako dárku pod vánoční stromeček, měli byste se zamyslet i nad koupí střešního nosiče. Bez něj box na střechu auta nepřiděláte. Vybírat můžete z velkého množství různých výrobků od těch úplně nejlevnějších, až po velice kvalitní produkty. Střešní nosiče vybírejte především podle konkrétní značky a modelu auta.


Čím potěšit milovníka cyklistiky?

Máte ve svém okolí milovníka cyklistiky, který autem často vyráží na daleké výlety? Nosiče kol jsou v takovém případě neocenitelným doplňkem. Přeprava na nosiči je pohodlnější a pro samotné kolo o dost bezpečnější. Vybírat můžete mezi nosičem na tažné zařízení, na střechu auta nebo na zadní dveře.
Nyní už byste měli mít jasnější představu o tom, čím na Vánoce potěšit automobilového nadšence a zároveň vášnivého cyklistu. Nezapomeňte ani na Black Friday, během něhož můžete hodně ušetřit.

Tipy na vánoční dárečky aneb čím potěšit automobilového nadšence?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1