Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Relaxace v Mariánkách / foto: shutterstock

Probuďte svůj organismus po dlouhé zimě díky příjemné lázeňské péči

Jaro se pomalu hlásí o své slovo a přináší s sebou teplejší dny, více slunečního svitu a probuzení našeho organismu po dlouhé zimě. Právě v současné chvíli se mnoho párů, rodin i skupin přátel těší na kratší dovolenou, díky níž nastartují své tělo i mysl. Jaké místo stojí za návštěvu?

Františkovy Lázně

Nejspíše nikomu z vás nemusíme představovat toto vyhlášené lázeňské město, jež je situované na západě naší malé země. Jeho výhodou je nejen velké množství léčivých pramenů, ale i naprostý klid, který je zaručený díky počtu pouhých pěti tisíc obyvatel. Otázkou je, jaký balíček služeb je ideálním řešením pro jarní relax.

Zajímavou kombinaci služeb nabízí například hotel Františkovy Lázně pod vloženým odkazem. Ten se v současné době soustředí hlavně na cenově přívětivé ubytování s polopenzí, v jehož rámci si užijete solnou jeskyni, saunu, bylinkový zábal, příjemnou aromaterapii, masáže, peeling nohou, oxygenoterapii a několik dalších nezapomenutelných zážitků.

Hotel Bohemia

Populární Hotel Bohemia s internetovými stránkami www.hotelbohemia.cz se chlubí i vlastní vyhlášenou restaurací, kde se vaří nejen česká, nýbrž i zahraniční kuchyně. K tomu připočtěte šikovně vymyšlené pobytové balíčky, z nichž každý poskytne klientům odlišné zážitky.

Během vaší dovolené nezapomeňte ani na fakt, že Františkovy Lázně patří do seznamu UNESCO, což z nich dělá opravdu zajímavé místo k prozkoumávání. Nenechte si ujít městské muzeum, místní zámeček, divadlo a několik architektonicky jedinečných kostelů.

Na své si přijdou i milovníci aktivního odpočinku, protože si můžete vyrazit na výlet do malebného okolí, navštívit aquapark Aquaforum či si zajít na rozhlednu Salingburg. Chcete-li se pořádně probudit po dlouhé a šedé zimě, vsaďte na Františkovy Lázně.

Probuďte svůj organismus po dlouhé zimě díky příjemné lázeňské péči

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!