Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Sexy festival, kde oslavují penisy

Oslavovat se dá leccos, Japonci si k oslavování vybrali mužské přirození. Bez nich bychom vymřeli, tak proč ne. Na japonském festivalu plodnosti byly k vidění opravdu obří penisy.

Během jara se ve všech světových kalendářích objevují nejrůznější oslavy, festivaly a slavnosti. O tom japonském se sice moc nemluví, ale každý, kdo na něj zavítá, o něm pak jistě barvitě vypráví a nemůže na něj zapomenout. Oslavuje se zde totiž ve velkém mužské přirození.

Svátek pyjů
Odehrává se vždy na začátku jara v japonském Kawasaki a jmenuje se Kanamara Matsuri. Penisy jsou tu ústředním tématem, takže jsou vidět všude kolem. Jsou tu pojízdné chrámy oslavující penis, k jídlu je tu také všechno možné v podobě pyje, můžete si tu koupit obrazy a nejrůznější umělecké předměty s penisy, dekorace, sochy, vyřezávané dřevěné penisy mnoho dalšího.

magazin.cz

Lidé si tu beztrestně osahávají penisy
Kde jinde by tohle bylo možné? Tady vás za to nezavřou ani nedostanete pokutu. Osahávat si penisy je tu naopak žádoucí. Tedy samozřejmě nesmí to být skutečné penisy jednotlivých účastníků ani návštěvníků festivalu. Ale ty dřevěné a ty, co se mohou jíst, je dovoleno osahávat dle libosti.

Na západě se lidé modlí k bohu a mimo jiné ho žádají i o to, aby měli rodinu a tak. Na východě k tomu přistupují jednodušší a přímější cestou. Rovnou se modlí k penisovému bohu a žádají ho o výdrž a mužnou sílu.

Všude kolem jsou ve dřevě vyryté modlitby, lidé si je můžou číst nebo je v duchu vysílat k tomu bohu, který umí mužům zvedat údy a posílí je, aby dlouho vydržely a zplodily kupu dětí.

magazin.cz
magazin.cz

Stejně jako u nás vynášíme smrtku ze slámy a házíme ji do vody, Japonci nosí na nosítkách svatý obří penis, pánové, kteří ho nesou, si na to dokonce berou bílé rukavičky. Dámy zase nosí v náručí velké údy ze dřeva a tváří se při tom nesmírně blaženě.

Co myslíte, stálo by za to podobný festival plodnosti uspořádat i u nás? Minimálně už jen kvůli těm rozpačitým pohledům kolemjdoucích Čechů i zahraničních turistů se nám zdá, že rozhodně ano!

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 504