Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Hledá se „testovač pláží“, válení na sluníčku podmínkou

Pokud hledáte práci, možná byste mohli zauvažovat o nabídce listu Amelia. Tento švédský časopis věnující se životnímu stylu hledá někoho, kdo by testoval přímořská letoviska po celém světě.

V popisu práce budou například ochutnávky vín v místních vinárnách, zkoušení masáží celého těla a čtení knih na pláži.

Dámský časopis Amelia hledá zájemce pomocí inzerátu přes švédský národní úřad práce. Kandidáti by měli strávit čtyři týdny testováním pláží na čtyřech různých místech ve světě.

magazin.cz

„V popisu práce je účast na výletech, polehávání na plážových lehátkách, popíjení vína v místních tavernách a další běžné činnosti návštěvníků komerčních plážových a turistických letovisek,“ píše se v inzerátu.

Kandidáti musejí umět plavat, měli by být ochotni pracovat i pozdě večer a „mít schopnost dlouhou dobu odpočívat a nic nedělat“.

A jako by těch pracovních povinností nebylo dost, „v některých letoviscích může být vyžadováno testování alkoholických nápojů, podrobování se masážím celého těla, šnorchlování a čtení knih“.

magazin.cz

„Zájem je obrovský. Inzerát vyšel před pár hodinami a už jsme dostali odpovědi od stovek zájemců,“ říká šéfredaktorka časopisu Asa Lundegardová.

Úspěšný kandidát pocestuje na Korsiku, do Kapského Města a na dvě místa v Asii. A jak uvádí list Metro, očekává se, že bude o svých zážitcích podávat zprávy přes blog.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 11