Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
George Clooney s manželkou / foto: shutterstock

Hollywoodští donchuáni

Herectví bývá považováno za velmi atraktivní profesi. Když je navíc takový umělec charismatický a pohledný, ženy mu obvykle nedokážou odolat. Kteří z hollywoodských herců mají pověst největších svůdníků? Kteří se už usadili?

George Clooney

I ve svých šestapadesáti letech je herec a režisér George Clooney stále atraktivní a žádaný. Není tedy divu, že kromě politické angažovanosti je známý i svými zálety. Odpůrci Clooneyho tvrdí, že jeho vztahy jsou spíše krátkodobé, není to však zcela pravdivé tvrzení. Čtyři roky byl ženatý s herečkou Talií Balsamovou a pět let udržoval vztah s modelkou Lisou Snowdonovou.

Jeho přítelkyní se na různě dlouhou dobu staly také herečka Renée Zellwegerová, italská hvězda Elisabetta Canalisová, modelka a wrestlerka Stacy Keiblerová či Francouzka Céline Balitranová. Přestože v roce 2007 prohlásil, že se již nikdy neožení, v roce 2014 vstoupil do svazku s právničkou Amal Alamuddinovou.

Gerard Butler

Ačkoli od dob, kdy divačky oslnil svým vypracovaným tělem ve snímku 300: Bitva u Thermopyl (300, 2006), uběhlo již několik let,

Gerard Butler je stále považován za atraktivního muže. Jeho skotskému přízvuku neodolala celá řada žen, včetně Rosario Dawsonové, Jennifer Anistonové, či Morgan Brownové. S Brownovou se však herec v létě loňského roku rozešel, a tak je opět k mání.

Bradley Cooper

Herec Bradley Cooper, kterého v roce 2011 americký časopis People označil za nejpřitažlivějšího muže planety, má za sebou celou řadu vztahů. Byl ženatý s herečkou Jennifer Espositovou, v roce 2010 chodil s Renée Zellwegerovou a jeho partnerkou se načas stala i hvězda filmu Avatar (2009) Zoe Saldanaová.

Bradley začal v roce 2013 – po rozchodu se Saldanaovou – chodit s britskou modelkou Suki Waterhouseovou. S tou se však v roce 2015 kvůli věkovému rozdílu rozešel. Právě tehdy Cooper poznal svou dosavadní partnerku, ruskou modelku Irinu Shaykovou. V březnu loňského roku se jim narodilo dítě, což je (nejspíš) konec Cooperových záletů.

Brad Pitt

Americký herec Brad Pitt to vůbec nemá jednoduché a je možné, že svému blízkému příteli Georgi Clooneymu závidí jeho poklidný, spořádaný život. Na Brada Pitta se již několikrát snesla vlna kritiky, neboť zapříčinil nejdramatičtější rozchody ze světa showbyznysu. A to nejednou…

Před lety opustil svou partnerku Jennifer Anistonovou kvůli Angelině Jolie, za což se na něj fanoušci dlouho hněvali. Ani teď herec není v lehké situaci, současná manželská krize s Jolie je totiž v očích veřejnosti také jeho chybou. I přes všechny tyto peripetie však Brad své osobité kouzlo neztrácí a nejedné divačce se při pohledu na něj podlamují kolena.

Leonardo DiCaprio

S nadsázkou bývá Leonardo DiCaprio označován za hollywoodského smolaře, a to proto, že i přes svou oblíbenost a popularitu čekal

na Oscara až do roku 2015. Mnohem lépe než u kritiků se mu dařilo u žen; po jeho boku se vystřídala celá řada světově proslulých modelek jako Kristen Zangová, Gisele Bündchenová, Bar Refaeliová či Blake Livelyová. Žádná ho však doposud „nelapila”, a tak – na rozdíl od Clooneyho či Coopera – je stále volný.

Hollywoodští donchuáni

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!