Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Archiv

Guns N’Roses v počítačové hře

Opatrně a pozvolna o sobě dávají stran nového materiálu vědět Guns N’Roses. Po albu sice ani vidu, ani slechu, ale nové písně se přece jen dočkáme.

Nikoliv ale na desce, nýbrž v počítačové hře Rock Band. Zazní v ní skladba Shackle’s Revenge, která s největší pravděpodobností (co je dnes u Axla jisté) pochází z mýtické desky Chinese Democracy. Krom GNR ve hře zazní nahrávky Boba Dylana, Metallicy, Pearl Jam a dalších.

Po úniku devíti skladeb, které se sice tvářily jako studiové verze, ale podle kytaristy Bumblefoota šlo pořád jen o dema, je to další zpráva z tábora nevyzpytatelného Axla Rose a jeho kumpánů.

Album samotné už je údajně nějaký pátek ve vlastnictví Geffen Records, které se ale handrkuje s kapelou o podmínky vydání. Otázkou je, na co Geffeni ještě čekají – takové promo, jako má Chinese Democracy, by snad ani nikdo nedokázal vymyslet, natož zrealizovat.
Drogová reality show
Pilní jsou rovněž Axlovi někdejší kolegové z nejslavnější sestavy Guns N’Roses – každý po svém. Sympatický dříč Izzy Stradlin natočil a na portálu iTunes vydal další sólovku Concrete, na níž hostuje Duff McKagan.

Naproti tomu bubeník Steven Adler (bubnoval na debutu Appetite For Destruction, a pak se kvůli silnému návyku na heroin odporoučel) byl zatčen a důvodem je – jeho silný návyk na heroin.

Paradoxem je, že právě Adler účinkoval v televizní reality show Celebrity Rehalb a uvažovalo se s ním o natočení další podobné show Sober Living, v níž by účinkovaly druhdy známé osobnosti, kterým drogy a alkohol zničily kariéru a teď mají možnost vrátit se zpět. Adler by žil v domě společně s dalšími abstinujícími feťáky a pracoval na oživení své kariéry.

Jistě by byl jedním z nejpopulárnějších účinkujících, kdyby jej policie nepřistihla zcela pod vlivem s plnými kapsami drog. Pakoval se do báně na kauci 45 tisíc dolarů.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 47