Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Irglová a Hansard budou v Simpsonových

Tak už je to tady. Oscarové Markéta Irglová a Glenn Hansard konečně definitivně prorazili v Americe. Dostalo se jim totiž cti být ztvárněni v seriálu Simpsonovi.

Epizoda se bude odehrávat - jak jinak - v Irsku (Hansardova domovina) a krom Mar a Glenna se v ní objeví herec a režisér Kenneth Branagh (veřejnosti známý hlavně jako Zlatoslav Lockhart z dvojky Harryho Pottera, jinak výtečný shakespearovský adaptátor).

Děj bude zhruba následující: Homer s tátou Abem se vydají do Irska a zajdou si do pubu, kde děda Simpson před čtyřiceti lety prožil zásadní noc svého života. Otec a syn Simpsonové si dají svorně do trumpety a rozhodnou se v opilecké pýše nálevnu koupit.

Netuší ale, že irské hospody jsou od doby, kdy se v nich nesmí kouřit, výrazně méně oblíbené než kdysi. Takže – problém...

magazin.cz

V té nejlepší společnsoti
Hansard a Irglová se objeví v jedné scéně v hospodě – dá se předpokládat, že budou hrát a zpívat, ale jeden nikdy neví. Každopádně se jedná o význačnou poctu, oba se tímto ocitnou ve vybrané společnosti.

V seriálu Simpsonovi se dosud pohostinsky objevili jen ti největší z největších – Johnny Cash, Paul McCartney, Glimmer Twins, Mick Jagger a Keith Richards, U2, Red Hot Chili Peppers, Sting, Green Day, Ramones a zástupy dalších. Nedávno se v jednom díle objevil i britský komik Ricky Gervais (Kancl) a jelikož se podílel i na scénáři, šlo o jednu z nejzábavnějších Simpsonovic epizod posledních let.

Dvojka proslulá zejména na kolenu natočeným filmem Once je v USA momentálně velmi v kursu. Koncertuje jak na běžícím pásu, desky prodává lépe než kdy jindy – Američanům se evidentně jejich dojemný a věru „oscarový“ příběh stále neokoukal a dojímá je úplně stejně jako na začátku tohoto boomu.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 211