Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Beyoncé / foto: Shutterstock

Beyoncé odhalila druhé já. Sexy dračici

Poněkud schizofrenně možná působí zpěvačka Beyoncé, která přiznala, že se v ní skrývají dvě osobnosti. Ta nová, druhá je prý pěkná dračice.

Seznamte se se Sashou Fierce, dráždivější a divočejí osobností čokoládové divy Beyoncé Knowles.

magazin.cz

Série smyslných fotografií ukazuje zpěvaččinu transformaci v její pódiové atler ego za pomoci dramatických sexy převleků. Fotografie propagují třetí studiové album I Am... Sasha Fierce americké r´n´b´ hvězdy Beyoncé.

I přesto, že Beyoncé nepostrádá hvězdný status, ze všech si se snaží, aby prosadila své druhé já Sashu Fierce.

magazin.cz

Na jedné fotografii, kde je Beyoncé zobrazena jako Sasha, má obuty lesklé boty s přehnaně vysokými podpatky dramaticky mířícími na hlavu. Zdá se, že zatímco „stará“ Beyoncé preferovala přirozený vzhled, její zlobivé alter ego sází na vysoké účesy, stylizované oblečení a výrazné líčení.

magazin.cz

V nedávném rozhovoru pro magazín V sedmadvacetiletá hvězda vysvětlila, že se již delší čas na pódiu cítí jako úplně jiný člověk, a proto si vymyslela Sashu.. „Když stojím na pódiu, jsem agresivní a naplno mě ovládá má sexualita. Dokonce i můj hlas je jiný, vůbec se nebojím. Jsem úplně jiný člověk.“

magazin.cz

„Je to pro mě způsob, jak rozlišit, co dělám na pódiu a kým jsem ve skutečnosti. Je to způsob, jak neztratit sebe sama. Jak udržet nad životem kontrolu. Někdy je fakt těžké, zůstat stát nohama na zemi, když jste celebrita,“ vysvětluje své současné pocity.

„Tolik se toho děje, mnoho lidí vám dá, co vám na očích vidí a říká, že vše co děláte je úžasné.“

magazin.cz

Beyoncé už dříve hovořila o svém „pódiovém já“, které nazývala jednoduše Sasha, ale nyní se rozhodla své alter ego postavit do popředí. Došlo k tomu na jejím sedmnácti písňovém dvou diskovém albu, které vychází tento týden.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 492