Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Termination Salvation / foto: Paramount Picures

První poster nového Terminátora je venku!

Co nás čeká v pokračování kultovního filmu Terminátor?

Nový filmový poster k dalším dobrodružstvím legendárního Terminátora naznačuje, jaká destrukce nás čeká v připravovaném filmu Termination Salvation.

Dvacetivteřinový klip začíná leteckým záběrem na Los Angeles roku 2009. Pak dramatické beaty oznamují totání devastaci terénu, který se pomalu mění v obličej Terminátora, který povstává z plamenů a trosek.

Roli Johna Connora v postkatasrofickém snímku, který nás přenese do roku 2018, si zahrál Christian Bale, hvězda hitu letošního roku Temný rytíř.

magazin.cz

John Connor byl předurčen, aby vedl odpor přeživších lidí proti Skynetu a armádě Terminátorů. Setká se se záhadným cizincem Marcusem Wrightem, který trpí ztrátou paměti a nepamatuje si, zda přišel z minulosti nebo z budoucnosti. Zatímco Skynet připravuje finální útok, Connor a Marcus se spolu vydají na cestu, která je zavede přímo do srdce operací Skynetu, kde odkryjí plán na zničení lidstva.

Roli Terminátora po Arnoldu Schwarzeneggerovi převzal také Rakušan, vídeňský rodák Roland Kickinger. Podle fotky, se zdá, že je to dobrá volba.

magazin.cz

Režisér snímku McG, který natočil akční komedii Charlieho andílci: Na plný pecky, prozradil, že plánuje trilogii a na všechny tři filmy již podepsal smlouvu s Christianem Balem a autorem scénáře Jonathanem Nolanem, který mimo jiné stojí i za scénářem k Temnému rytíři.

Premiéra filmu je v USA naplánována na 22. května, ve většině Evropy pak na červen, ale přesné datum vstupu do českých kin ještě nebylo určeno.

Znám je už i  trailler.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 148