Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Nicole Kidman / foto: Reuters

Nicole Kidman prý končí s herectvím

Mnohé to určitě zarmoutí, ale rudovlasá Australanka Nicole Kidman prohlásila, že už o herectví nemá zájem. Vyjádřila se tak poté, co její nový film Australie u diváků totálně propadl.

Kidman přiznává, že hlavním důvodem, proč chce zanechat hraní, je její dcera Sunday Rose. Také se chce s manželem Keithem Urbanem pokusit o další děti.


"Přiznávám, že mne filmy už nezajímají. Vím, že bych to asi neměla říkat, ale tak to teď opravdu cítím. Měla jsem v životě skvělé příležitosti a teď bych se ráda chopila této nové a měla ještě další děti. Je mi jednačtyřicet, žiji v Tennessee s manželem a naším miminkem a jsem velmi šťastná," říká sympatická herečka.

Kdo dál?

Jak uvádí magazín Now!, Kidmanová je tak zatím poslední z celé řady celebrit, které tvrdí, že končí.


I Angelina Jolie tvrdila, že už nebude točit filmy v létě po narození dvojčat Knoxe Leona a Vivienne Marcheline. Poté otočila a změnila názor.

 

Pak ohlásil odchod od filmu Joaquin Phoenix. Keira Knightley tvrdila, že by chtěla od filmu odejít, a to jí je jen 23 let.


Kidman se sice možná do hraní nechce, ale příští rok má hrát ve třech filmech - a už se k nim smluvně zavázala. Takže to s rychlým odchodem z branže nebude zase tak horké.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 123