Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lunetic po 10 letech / foto: Shutterstock

Lunetic je zpět. Nářez a vřískající fanynky!

Chlapecká skupina Lunetic, která před deseti lety odstartovala davové šílenství svým hitem Máma, zazářila v Liberci a v Praze.

Do vyprodaného Líbímseti All Inclusive a Kamikaze All Inclusive klubu si fanoušci, převážně holky, které je před lety tolik zbožňovaly, přišly poslechnout jejich nejúspěšnější hity jako Máma, Chtěl bych tě líbat, či Dotyky. Na video z koncertu se můžete podívat TADY!

Když se o půlnoci na pódiu ukázali Martin Kocián (32), Vašek Jelínek (30), Aleš Lehký (29), a David Škach (32), dav začal šílet, vřískat a některé holky i plakaly.

Za doprovodu bubeníka Honzy Fröhlicha, kytaristy Stanislava Bidla a baskytaristy Radka Antona zazpívali kluci písničky v moderních pop-rockových variacích, ubylo tance a David Škach hrál dokonce na bongo, které si sám vyrobil.

Budou pokračovat
Hodinová show sklidila obrovský úspěch, na základě kterého budou ve vystupování na diskotékách pokračovat.

Server Líbímseti.cz v rámci akcí Líbímseti Life za několik dní oznámí další termíny a města, kde se Lunetici se svojí show představí. V současné chvíli není v plánu vytvářet nové písničky, ale vrátit všem fanouškům po deseti letech všechny hity v novém kabátě.

Pánové dokonce přidali dvě perličky navíc. V rámci koncertu si Martin Kocián připravil jeden ze svých nejpovedenějších rapů a Vašek Jelínek zpívá písničku ze vlastního sólového alba Pod Vodou (2003).

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 300