Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Rihanna / foto: Daily Mail

Rihanna se musí obléknout!

K dobrému bontonu popových zpěvaček patří halit se na pódiích a v klipech co nejméně, aby si divák nemrava přišel na své a odpustil případně nějakou tu intonační chybičku, případně jalovou píseň.

Jsou ale země, kde s touhle strategií nepochodíte. Silně nábožensky založení puritáni jsou všudypřítomní a necudné děvuchy, promenádující se před lidmi v šatu víc odhalujícím než zahalujícím jsou jim trnem v oku.

Aktuálně tento problém řeší zpěvačka Rihanně, temperamentní krasavice, která má v tomto ohledu co nabídnout.

Jenomže ji čeká vystoupení v Malajsii, kde tamní muslimská klika vylomeniny jako provokativní oblečení striktně zapovídá. Vládní nařízení nakazuje umělkyním zahalit se od horní části hrudi včetně ramen až po kolena.

Nedávno to na svou kůži pocítily Avril Lavigne a Gwen Stefani, jejichž koncerty vyvolaly vlnu nevole mezi konzervativními muslimy, kterým se nepozdávalo nestoudné oblečení dam.

Přijdou o nohy
Rihanna se rozhodla neprovokovat a při svém chystaném únorovém vystoupení v Malajsii bude za hodné spořádané děvče. Necudné hadříky zůstanou ve skříni a zpěvačka se ukáže ve slušivém konzervativním oblečku. A tak se z ní alespoň na jednu noc stane opravdová „hodná holka“.

Organizátoři koncertu vyjádřili naději, že Rihannin koncert žádné protesty nevyvolá a vše proběhne dle regulí. Zpěvaččin štáb se také nechal slyšet, že si je vědom pravidel země a potíží, které mohou být spojeny s takovou akcí.

Zbývá dodat, že v případě Rihanny je to obzvlášť škoda, protože se jedná o umělkyni s údajně nejdelšíma nohama na současné popové scéně a dokonce má své končetiny pojištěné na rovný milión dolarů. Zřejmě moc dobře ví, kde jsou její umělecké kvality.

Rihanna dosud vydala tři alba: debutovala v roce 2005 deskou Music Of The Sun a nejnovější album se jmenuje příznačně Good Girl Gone Bad. Českým příznivcům zazpívala loni v březnu.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 232