Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kanye West / foto: kanyeuniversecity.com

Kanye West před soudem

Má pověst slušňáka z nedělní školy, ale jak se zdá, umí to rapper Kanye West taky docela slušně roztočit. Na krku má obvinění z vandalismu, krádeže a napadení.

Jak říkám, učiněný beránek, jen mu nikdo nesmí strkat objektiv před obličej, to se pak milý Kanye nezná. Takhle to na losangeleském letišti odnesl snaživý fotograf, který chtěl umělce zvěčnit. West uchopil blesk z aparátu a zlostně jím mrštil o zem. Vše bylo zdokumentováno videonahrávkou.

Zdá se, že v týmu páně Westově je demolování fotoaparátů oblíbená kratochvíle, neboť podobný incident má na triku také rapperův tour manažer Dan Crawley. Takže také napadení, krádež a vandalismus, aby si hoši nezáviděli.

Pokud se ale Kanye Westovi prokáže vina, čeká ho až dva a půl roku natvrdo, což by sice na jedné straně nemuselo vadit – správný rapper by měl být v lochu jako doma – na straně druhé je ale Kanye West mašina vydělávající prachy a pokud by tak dlouho hnil v báni, jistě by to jeho účetní příliš nepotěšilo.

Spraví to omluva?

Soud by měl proběhnout 14. dubna, ale dá se očekávat, že to Kanye a spol. pořeší nějakou tou kajícnou omluvou, přísahou, že to už nikdy neudělají a napadení fotografové dostanou krom nového blesku i umělcovu kompletní diskografii s věnováním.

Pro pořádek dodejme, že Kanye West dosud vydal alba The College Dropout, Late Registration, Graduation a 808s & Heartbreak. Prodávala se více než dobře, dostal za ně kupu cen a na tom posledním se navíc od hiphopu posunuje kamsi do popových a elektro vod, což je momentálně pořád ještě mocně v kursu.

Krom hudby je také činný v podnikání, vlastní oděvní značku a jeho nahrávací společnost vydává alba mnoha umělcům. S albem Graduation si střihl souboj, když vyšlo ve stejný den jako novinka kolegy 50 Centa Curtis. Vyhrál West, během prvního týdne se prodalo téměř milión desek.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 125