Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Miley Cyrus / foto: mileycyrus.com

Miley Cyrus: Nejsem žádná tlusťoška!

To vzkazuje na svém blogu americká hvězdička Miley Cyrus všem, kteří se na Internetu naváží do její prý tučné tělesné schrány. Cyrus je z toho špatná a hovoří se o kyberšikaně.

Zpěvačka a herečka Miley Cyrus je momentálně v kursu, takže není divu, že krom obdivných skřeků dospívajících fanoušků si na svou adresu občas vyslechne i něco nelichotivého. Tak už to zkrátka chodí.

Závistivcům a pomlouvačům se náramně hodí, že Miley před časem utrousila žertovnou poznámku o svých stehnech a ta se jí teď vrací jako bumerang.

Urážky, posměšky, poznámky o tlusťoškách a podobně, až se slečna Cyrus zdravě rozkatila a napsala toto v odpověď: „Říkejte si, co chcete. Mám svoje nedostatky. Jsem jen normální holka, která by na svém těle některé věci změnila, ale přestaňte mne v mailech nazývat tlusťoškou. To slovo nemám vůbec ráda. Poznámky, které vy závistivci používáte, jsou urážlivé. Patří k těm, které lidi zraňují a nutí je ubližovat sobě nebo ostatním.“

Dvojí život
Miley Cyrus je objektem veřejného zájmu od roku 2006, kdy začala hrát v televizním seriálu Hannah Montana.

Zápletka jistě nevšedního dílka je založená na dívence, která žije dvojí život. Přes den je obyčejná teenagerka, v noci popová zpěvačka. Pro originální námět se věru nešlo daleko, ale koho to zajímá. Miliony teenagerů usedají k obrazovkám a sní o tom, že se z nich třeba jednou taky stanou hvězdy.

Popularita série je tak obrovská, že u Disneyů rozhodli přikrmit ji celovečerním filmem. Fanoušci z něj budou jistě nadšeni, soudný divák podle všeho ohrne nos. Na serveru csfd.cz má zatím hodnocení průměr 25 % a lépe si nevede ani na renomované filmové databázi imdb.com, kde ho diváci ohodnotili 2,8 body z deseti.

Miley a celému týmu to ale může být srdečně jedno – dokud si někdo nebude brát v ústa její postavu, to je pak zle.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 766