Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Paris Hilton / foto: Reuters

Celebrit je málo a nepaří... Je to krize?

Největší filmový festival na světě, který se každoročně odehrává ve francouzském Cannes, je obvykle smrští nejrůznějších recepcí, přehlídek a večírků. Ale tento rok je to trochu jinak. Krize zasáhla i světové hvězdy.

Paparazzi si stěžují, že párty pořádně ubylo a prakticky není moc co fotit. Největšími hvězdami v Cannes jsou nyní Brad Pitt a Angelina Jolie, ty se však dělají vzácnými a drží se stranou od zářivých akcí. Zúčastnili se jen večírku spojeného s filmem Inglourious Basterds, v němž Pitt účinkuje.

 

Další velké jméno Penelope Cruz, španělská filmová herečka, zase ulehla s chřipkou. „Je to hrozné. Hvězd tady není tolik a studia do večírků sypou méně peněz. O hodně méně peněz,“ pofňukávají novináři z branže.

magazin.cz

 
Brangelina nedorazila…

A tak místo Brangeliny museli fotografové na poslední velké párty vzít zavděk rapperem 50 Centem, nastupující britskou hvězdou Robertem Pattinsonem a někdejšími supermodelkami Evou Herzigovou a Claudií Schiffer.

 

Za nedostatek hvězd může částečně i výběr filmů na Cannes, který letos zahrnuje mnohem méně hollywoodských trháků než dříve. A to logicky znamená, že se v přímořském letovisku objevilo také méně hvězdných jmen. Samozřejmě, i ekonomická krize se podepsala na tom, že se smrskl počet vyhlášených večírků s hvězdným obsazením. Pořádně se totiž zakousla do sponzorských rozpočtů.

magazin.cz

 

I tak se ale nedá říci, že by se nějaké ty hvězdy v Cannes neobjevily. Byli tady Bill Clinton či Sharon Stone, předvedla se zpěvačka Mariah Carey, herečka Kirsten Dunst, její kolega Ryan Philippe, večírky vymetal také režisér Quentin Tarantino. Jenže… Ten nejúžasnější hvězdný lesk tomu prostě a jednoduše chybí…

 

Už to není jako dřív, Paris

Nezařídila ho ani profesionální celebrita a festivalová trvalka Paris Hilton, která v Cannes jednoduše nemohla chybět. Jenže tentokrát byl okolo ní mnohem menší rozruch než jindy. Že by se dědička hotelového impéria trochu usazovala? Nebyla by to škoda?

magazin.cz

 

Organizátoři nejrůznějších akcí sice určitý stupeň hvězdného lesku na večírcích zajistili, ale s tenčícími se rozpočty se zdráhají pustit dovnitř úplně všechny. „Hodně méně známých jmen, které hledají na párty příležitosti, už tam ani nechtějí,“ uvedl novinář, který si nepřál být jmenován.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 165