Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Megan Fox / foto: Reuters

Proč se žhavá Megan Fox nechce líbat?

O životě ve zlaté kleci Hollywoodu se rozpovídala filmová kráska Megan Fox. Život filmové hvězdy podle ní není nic moc, zvláště když si líbání s cizími lidmi moc neužíváte a na každém rohu na vás číhá paparazzo.

V novém vydání magazínu GQ se herečka Megan Fox svěřila se spoustou obtíží, které musí ve své profesi řešit. Sexy kráska, která byla loni dokonce zvolena nejžhavější ženou planety, si posteskla, že nesnáší filmové polibky se svými kolegy.  

 

„Musím si někoho oblíbit, musí se mi líbit to, jaký je, než ho pak políbím. Jednou se mi stalo, že jsem políbila chlapíka, který si po jídle nevyčistil zuby a dostalo se mi od něj sousto do pusy. Ježíšikriste, to bylo hrozné. Skoro jsem začala křičet. Byla jsem naštvaná, zpruzená celý zbytek dne,“ vylíčila.

magazin.cz

 
Začala ve třinácti

Fox začala s modelingem, když jí bylo pouhých třináct let, natáčet začala brzy poté. Zdálo by se, že už by měla být ve své branži připravena na cokoliv, ale není tomu tak. Spoustu věcí jí vadí a když před dvěma lety natáčela v Londýně, zůstala prakticky celé léto zavřená ve svém hotelovém pokoji. Byla blízko ke zhroucení.

 

Zůstávala celou dobu „ve tmě. Jen sama se sebou. Každý den… Když jsem nemusela pracovat, celé týdny jsem neopustila pokoj. Mysleli si, že jsem mrtvá“.

magazin.cz

magazin.cz

 
Nosí Marilyn. Proč?

Rodačka z Tennessee nosí na své paži tetování Marilyn Monroe. Proč? I toto tetování má co dělat s tím, jak se dívá na filmový průmysl. „Ona je klasický, perfektní případ, jak vás může tahle branže doslova sežrat. Stále je to živé, nic se nezměnilo,“ řekla Megan Fox, která už útlého věku toužila být slavná. Sen se jí splnil, ale až tak si to zřejmě neužívá.

 

„Jako dítě si myslíte, že každý slavný člověk je mocný a velmi zámožný. Myslela jsem si, že všechno bez problémů zvládnu a že budu opravdu sebevědomá a šťastná. Ale nejsem,“ konstatovala Fox, že život v centru pozornosti není úplně takový, jak si ho představovala.

 

Co jí však vadí nejvíce, je fakt, že v tomhle povolání je člověk podle ní zcela sám. „Je to tak,“ podotkla smutně, „tenhle byznys vám žádné opravdové kamarády nepřinese. Nikdo je tam nemá.“

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 256