Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Transmission - největší taneční show podzimu

Již příští sobotu, 14. listopadu 2009, přivítá pražská O2 aréna největší taneční party tohoto podzimu.

Po Sensation je to druhá největší pravidelná halová akce v Čechách s názvem TRANSMISSION, která již čtvrtým rokem baví tisíce fanoušků elektronické hudby. Nyní přichází agentura UNITED MUSIC již s šestým pokračováním této oblíbené noci, kterou vloni navštívilo téměř 13.000 fanoušků jak domácích, tak i z okolních států, kde se TRANSMISSION stává rok od roku populárnější.

magazin.cz
Již příští víkend tak budou tisíce z vás svědky nového fenoménu a další nezapomenutelné show, jejíž téma zní Ancient Mysteries, Připravte se na desítky laserů, stovky metrů čtverečních LED projekčních ploch, desítky performerů, časované pyroefekty, obří scénu s dekoracemi, a ty nejlepší trance a progressive DJ´s. Ano, i letos se na Transmission představí světová Djská špička, kterou tvoří pouze zahraniční umělci. Na Transmission vystoupí trojice DJs, kteří se aktuálně umístnili v TOP 10 ankety DJ MAG TOP 100 Djs o nejpopulárnějšího DJ planety.

Markus Schulz je jméno, které není třeba více představovat. K Transmission má Markus speciální vztah. Vloni k akci složil oficiální hymnu The New World, ke které později vznikl videoklip, který se natáčel na Transmission, a který vysílaly hudební televize po celém světě. Na Youtube má toto video více než milion zhlédnutí. Markus má aktuálně na svém kontě třetí autorské album Dakota, a videoklip ke skladbě Do You Dream. V anketě DJ MAG zaujímá 8. Místo.

magazin.cz
Druhým headlinerem bude Holanďan Sander van Doorn, který u nás naposledy nadchl domácí publikum na červnové vyprodané Sensation, a v anketě je na 10. příčce. Českou premiéru pak bude mít Angličan Gareth Emery, jehož hvězda každým dnem strmě stoupá, a domácí publikum po něm poslední rok hlasitě volá. Gareth se během tří let vyšvihnul na 8. pozici této ankety.

Svou premiéru na Transmission má před sebou další sympatický Holanďan Menno de Jong. Na Transmission bude hrát poprvé, a jeho vystoupení bude bezesporu patřit k vrcholům noci. Svůj loňský úspěch se svým živým vystoupením jistě zopakuje italský producent Giuseppe Ottaviani, kterému právě vyšlo první autorské album s názvem GO!. Šestici hudebníků uzavře holandský DJ a producent San.

Své speciální vystoupení připravuje VJ´ské trio Vision Impossible, kteří pro Transmission vždy vytváří originální projekce k danému tématu. Tato sestava tak opět slibuje skvělé hudební a vizuální zážitky.

Vstupenky na Transmission jsou v prodeji prostřednictvím sítě Sazka Ticket za 890 Kč, a jejich cena se dále zvyšuje. V prodeji jsou i tzv. Golden vstupenky do klubového patra O2 areny. Více informací na www.unitedmusic.cz a brzy i na www.transmission.cz.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 44