Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Machete / foto: repro The Sun

FOTO: Lindsay Lohanová poprvé nahá ve filmu!

Na fotografiích se Lindsay Lohanová objevuje častěji nahá než oblečená. Ale její bradavky jsme nikdy nemohli vidět na filmovém plátně. Až do teď.

Lindsay postihl osud mnoha hvězdných dětí – dogy, alkohol a dlouhá série průšvihů. Lindsay si prožívá už několik let jedno těžké období za druhým. Vždy, když už to vypadá, že se dává dohromady, obletí svět zpráva o nějakém dalším maléru. Ať je to nekonečný příběh jejího vztahu se Samanthou Ronsonovou nebo problémy s policií.

Letos se objeví se ve filmu Machete, který napsal a spolurežíroval Robert Rodriguez (Sin City, Planeta Terror, Desperado). Filmoví kritikové to považují za důkaz, že se mladá herečka pokouší vzkřísit svou uvadající kariéru.

magazin.cz

Na fotce vedle Lindsay jistě poznáte drsňáka a Rodriguezova oblíbence Dannyho Treja, který ztvární mexického federálního agenta Machete s oblibou v jisté řezné zbrani. (Hádejte jaké!) Když je při jedné akci zraněn, rozhodne se vládní služby opustit a začne v Texasu pracovat jako nádeník a nájemný zabiják. Dostane fantastickou nabídku – 150 tisíc dolarů za zabití senátora. Jenže jde o past. Rozzuřený Machete se tak vydává na cestu pomsty, který bude dlážděna krví, lidskými končetinami a orgány.

Vedle Lohanové a Treja ve filmu uvidíte Roberta De Nira, Jessicu Albu, Michelle Rodriguezovou nebo překvapivě i akční mrtvolu Stevena Seagala.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 49