Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

LADIES MOVIE NIGHT: vyhraj dvě letenky do Paříže

Welcome drink, dárky pro každou návštěvnici, bohatá tombola, doprovodný program

Od září se každý měsíc v kinosále Paláce Lucerna koná Ladies Movie Night s Petrou Lamlovou a moderátorkou Hankou Koutnou!


Těšit se můžete na předpremiérovou filmovou projekci, welcome drinky, dárky pro každou návštěvnici, bohatou tombolu, doprovodný program a mnoho dalšího!


20. 9. 2011 – PŮLNOC V PAŘÍŽI / MIDNIGHT IN
Romantická komedie, Španěl/USA 2011, režie Woody Allen
DATUM KONÁNÍ: 20. září 2011
PŘEDPREMIÉRA FILMU: Půlnoc v Paříži
ZAČÁTEK SHOW: 19,00
MÍSTO KONÁNÍ: kinosál Paláce Lucerna (Vodičkova ulice, zastávka tram Václavské náměstí)
CENA VSTUPENKY: 159 Kč
PŘEDPRODEJ VSTUPENEK: 12. září 2011 (na pokladně kina Lucerna nebo přes internet)


magazin.cz
Mladý pár Gil (Owen Wilson) a Inez (Rachel McAdams), který se má na podzim brát, přijíždí s jejími rodiči do Paříže. Gil je nevýznamným spisovatelem, který miluje Paříž a chtěl by se sem po svatbě přestěhovat. Ovšem Inez jeho romantickou představu nesdílí a nemyslí si, že toto město bylo ve 20. letech minulého století zlatým věkem. Jednoho večera jde Inez se svými přáteli tancovat a Gil se prochází noční Paříží. Jeho půlnoční zážitky mu odhalí Paříž v jiném světle a ovlivní nejen jeho budoucí život. Žije v iluzi, kterou lidé někdy trpí a domnívá se, že život ostatních lidí, by byl pro něho daleko lepší.


Hrají: Owen Wilson (Marley a já, Noc v muzeu), Rachel McAdams (Nesvatbovi, Zápisník jedné lásky), Marion Cotillard (Edith Piaf), Kurt Fuller (Štěstí na dostah), Adrien Brody (Pianista), Michael Sheen (Alenka v říši divů), Léa Seydoux, Kathy Bates, Carla Bruni


HLAVNÍ CENA V TOMBOLE: DVĚ LETENKY DO PAŘÍŽE V BUSINESS TŘÍDĚ NA PALUBĚ ČESKÝCH AEROLINIÍCH


Více informací najdete na: www.ladiesmovienight.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1