Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Vášeň ve vztahu / foto: shutterstock

Jak vrátit vášeň do ložnice

Zamilovanost vyprchala, žijete spolu několik let, děti se pomalu rozlétly z hnízda a manželství, i když jinak klape, je bez vášně? Život se z manželské postele vytratil, ale vy přesto toužíte po intimnostech? Nastartujte znovu motor chtíče.

Po letech manželství je to v posteli nuda, ale nemusí být

Brali jste se z lásky, vášeň s vámi cloumala a ložnice byla svědkem spalující touhy. Jenže roky plynou a život se v ložnici jaksi zastavil. Sex je zpravidla více méně z povinnosti, je to zaběhlý stereotyp. Najednou máte pocit, že vás sex už vlastně ani moc nebaví a přitom někde hluboko u vás ten plamínek chtíče pořád hoří. Jak ho rozdmýchat? Jak probudit znovu živel ve vás i v partnerovi? Zkuste na chviličku přestat přemýšlet hlavou, zkuste to na chvilku srdcem a rozkrokem. Zní to sice živočišně, ale o to jde.

Vášeň
Vášeň – Zdroj: Shutterstock.com

Jak vrátit do vztahu vášeň

Zkuste nachystat překvapení. Připravte romantickou večeři, hezky se oblékněte, použijte oblíbený parfém. Co na tom, že jste jen doma. Musíte se vy sami cítit příjemně a v pohodě. Nikam nespěchejte, uvědomte si, že poslední roky se pořád někam spěchá. Po večeři si povídejte a třeba až půjde druhá polovička do koupelny, nabídněte, že jí nebo jemu umyjete záda. Netlačte na pilu a nesnažte se si sex vynutit. Oddávejte se malým intimnostem, jako je třeba to umytí zad. Partnera pak v ložnici, dříve než si lehnete obejměte. Přitulte se a vnímejte jeden druhého. Letmý dotek na krk a jen pošeptejte, že se vám ještě nějak nechce spát. Uvidíte, že se efekt dostaví.

Vášeň se během společných let z manželské postele vytrácí především proto, že každý z manželů předpokládá, že ten druhý o sex už nemá zájem. Že už to třeba nepotřebuje a jen kvůli vám se přemůže. Signály, že by něco mohlo být, se vytrácejí.

Takže zkuste si vzpomenout na chtíč, který vás k sobě hnal kdysi a připomeňte to i partnerovi. Nenápadně, opatrně, ale se stejnou žádostivostí jako kdysi.

 

Zdroj:

https://www.zeny.cz/vztahy-a-rodina/jak-vratit-vasen-a-chut-se-milovat-do-vztahu-pomuze-vune-joga-nebo-hry-7993.html

Jak vrátit vášeň do ložnice

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!