Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Dámská tajemství / foto: shutterstock

I ženy mají svá tajemství. Co mužům nikdy neříkají?

Pánové, myslíte si, že vám ženy říkají pravdu? Pak jste na omylu. Jsou totiž věci, o kterých vám pravděpodobně nikdy neřeknou (nebo neměly by). I když jsou to někdy naprosté banality, ženy zkrátka mají svá tajemství.

Stahovací prádlo? To neznám

Zejména, když jsou dva na počátku vztahu, seznamují se, absolvují první rande, žena si chce zachovat jistou porci sex appealu. Snaží se o dosažení dokonalého těla, i když ve skutečnosti její tělo dokonalé není (nebo alespoň ne v jejích očích). Aby zakryla nechtěné kilogramy, nedokonalý zadeček či tuky v okolí pupíku, sahá po stahovacím prádle. I když na tom není nic špatného, je to jedna z věcí, která se mužům zkrátka neříká.

Stahovací prádlo
Stahovací prádlo – Zdroj: Shutterstock.com

Pokud si však žena stahovací kalhotky vezme, kdyby přišlo na intimnosti, musí být velmi svižně vysvlečená. Ať tajemství nepraskne!

Všechno se koupilo ve výprodeji!

A sice nikdy nepřiznat, za kolik jste danou kabelku, boty nebo novou bundu do sbírky koupila. Výprodeje jsou prakticky celoroční záležitostí a muži to jistě nepřijde divné. Spíše by ho vytočilo, kdyby se dozvěděl, jak žena dokázala utratit za zbytečnou věc takový majlant, a tak je toto tajemství vlastně prospěšné a chrání mužské zdraví. Vždyť se výrazně snižuje pravděpodobnost infarktu, nemyslíte?

Nákupní šílenství
Nákupní šílenství – Zdroj: Shutterstock.com

Ne, já to nevyhodila

Není neobvyklé, že ženy velmi rády dělají takzvané „čistky” v šatníku nebo ve sklepě či jinde. Zkrátka a dobře nechtějí, aby byly k dispozici staré, ošuntělé a často také rozbité či roztrhané věci, jež pánové mají tendenci nosit neustále dokola. Tím, že je vyhodí, se anuluje riziko opětovaného použití. Jenže pánové, zejména pokud se jedná o oblíbený kousek oblečení, nejsou zrovna rádi, když nemohou mikinu či košili v šatníku najít. Aby to nepropuklo v hádku, vzniká tím další ženino tajemství - já to nebyla, ani jsem se toho nedotkla, musel si to někam zašantročit.

 

Zdroj:

https://prozeny.blesk.cz/clanek/pro-zeny-laska-a-vztahy/422148/zenska-tajemstvi-6-veci-ktere-svemu-muzi-nikdy-neprozrazujte.html

I ženy mají svá tajemství. Co mužům nikdy neříkají?

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!