Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: sxc.hu

Mají chlapi strach z krásných žen?

Divíte se, že ta dlouhonohá krásná kočka může být single? To musí být buď čerstvě po rozchodu nebo je to mrcha, co se nechce vázat a užívá si náklonnosti pracháčů. Oškube je a přesedlá na dalšího, napadne mnohé.

Ale není to trochu škatulkování a trochu omezená teorie o výrazně pohledných slečnách a ženách?

 

Každá stojí o hezký vztah

Vzhled hraje velkou roli ve všem, co se děje kolem nás, ať si říká kdo chce co chce. Z toho pohledu věta, že pohledné ženy to mají v životě těžší a každý je posuzuje jen podle toho, jak vypadají, je hodně nadsazené až neuvěřitelné.

 

Jenže při seznámení se s normálním milým mužem je to kolikrát kupodivu velká pravda. Přitom plno takových na první pohled atraktivních a přírodou obdařených žen si přeje mít obyčejný láskyplný a harmonický vztah s někým, kdo bude mít rád ji a ne pouze její hezkou tvářičku a pěkné tělo.

 

Trochu kuráže, pánové!

Troufne si ale průměrný muž oslovit takovou ženu? Raději neriskuje odmítnutí, operuje s domněnkou, že taková krasavice má nabídek plno a vizitkami movitých pánů, co jí kdy nadbíhali, by si mohla vytapetovat pokoj.

 

Tak proč by teda měla mít zájem zrovna o něj, když jí zdaleka nemůže nabídnout to, co oni a na co je jistě zvyklá?

 

Pokaždé nejde jen o prachy

Opravdu hezké dámy se kolikrát zmiňují o problémech s nacházením vhodného partnera do života a otce svých dětí.

 

Když už s nimi někdo naváže kontakt, nedostatkem sebevědomí obvykle rozhodně netrpí. To roste v mysli mužů úměrně s množstvím peněz na jejich bankovním účtu nebo s vysokou funkcí, kterou zastávají. Domnívají se, že peníze jsou pro ženy tím nejspolehlivějším afrodiziakem.

 

I proto často vídáme hezké ženy v doprovodu o poznání starších a nepříliš přitažlivých pánů, z kterých ale "dýchají" peníze na hony daleko, rozhodně to ale neplatí o všech členkách něžnějšího pohlaví.

 
Pravdivé rčení

Když normální muži usoudí (kolikrát zcela mylně), že na pořádné sexy kočky nemají a že ani nemá smysl se ztrapňovat a zkusit je pozvat na drink, když se s největší pravděpodobností ty "potvory" stejně nenechají sbalit a rovnou je pošlou k šípku, aspoň si z nich dělají legraci, na jejich adresu vymýšlí vtipy a mívají vůči nim předsudky.

 

Další obavou pro navázání vztahu s kráskou je skutečnost, že se muž strachuje, jestli si dotyčnou bude schopen udržet a ona mu časem nepláchne za někým lepším. Proto naopak rčení, v němž se praví, že muži obdivují a sní o krásných ženách, ale berou si ty průměrné, platí víc než by se mohlo zdát. Pro život se zkrátka radši spokojí se ženou, kterou si budou jistější. Ale i ženy velmi pohledné touží po spokojeném vztahu a rodině.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 979