Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Dračice / foto: shutterstock

10 žhavých tipů pro zpestření sexu

Pro někoho třeba běžná věc, ale jsou mezi námi i tací, co potřebují k akci trochu popostrčit nebo získat nějaký nápad. O realizaci se už naštěstí postarají sami…

Takže bez zbytečných řečí jdeme rovnou na to. Schválně, kolik z první desítky sexy tipů si najde "azyl" i u vás doma... Jsou vyzkoušené a fungují, takže směle do toho.

 

1. Už vás moc nebaví klasická poloha na koníčka? Stačí, když se žena otočí zády k muži, předkloní se, vystrčí zadeček a dále postupuje jako vždy. Může se i chytit jeho nohou pro větší stabilitu. Partner bude mít úžasný výhled přímo na celé dění a ona se může ještě víc uvolnit a odvázat, když na svého drahého neuvidí.

 

2. Zajděte si spolu jako pár na striptýz. Ona bude působit jako pohodářka, co se nebojí konkurence a naopak se ráda podívá na vlnící se holky, navíc bude mít svého drahého pod kontrolou a má jistotu, že nebude zlobit jako s kamarády. On se naopak natolik vydráždí, že v noci nebude k zastavení.

 

3. Navzájem si natřete těla olejem (buď speciálním erotickým nebo postačí i obyčejný dětský olejíček, který určitě nezpůsobí alergické reakce), nejen že pak lesknoucí se těla vypadají o hodně víc sexy, ale zároveň po sobě nádherně kloužou při milování. Jen pozor na povlečení, mastné skvrny by byly problém, na zemi to bude ještě živočišnější a praktičtější, stačí vytřít.

 

4. Kdykoli se vám zdá, že byste mohli proniknout ještě hlouběji, podložte partnerce zadeček polštářem, aby se jí pánev dostala výš. Samozřejmě to funguje jen u poloh, kde to má nějaký smysl. Například při poloze ve stoje by nám byl polštář opravdu k ničemu.

 

5. Pokud je krásně teplo, ale přepadne vás mírný deštík a vy jste zrovna někde v přírodě, nepospíchejte domů nebo se rychle někam schovat, stejně to nestihnete. Pokud máte vhodné podmínky, využijte takový příjemný déšť k netradičnímu milování. A když už jste přece jen doma, není nad sex nabitý energií při bouřce.

 

6. Zkuste jednou za čas strávit noc v hotelu, je to nejen vzrušující pocit, ale máte to obvykle i se snídaní a úklidem. Po náročném nočním výkonu přijde vhod obojí. Ještě rajcovnější je zkusit hodinový hotel, zavání to pouze tím jedním, což je správně zvrhlé pro navození atmosféry. O čistotu takových hotelů se ve většině případů vůbec nemusíte bát, navíc ochotný personál vám jistě při nějakých pochybách pokoj ukáže a vy se rozhodnete, jestli dostatečně vyhovuje vašim požadavkům.

 

7. Spojte příjemné s užitečným a až se bude prát, využijte pračku nebo sušičku k sexu. Nejen, že vibruje, ale i příjemně hřeje a partner bude mít míň práce. Může dokonce na chvíli zkusit nechat působit jen vibrace. Malinko rušivým elementem je rachot, který takové mašinky obvykle vydávají, ale dá se to brát i jako velké plus. Se vzdechy a sténáním se nemusíte žinýrovat, sousedi stejně nic neuslyší.

 

8. Inspiraci k novým hrátkám můžete čerpat i z filmů. Slavné erotické scény jsou skvělou předlohou, například 9 a 1/2 týdne, Velmi nebezpečné známosti, Kluci nepláčou, Tělo jako důkaz, Nebezpečné hry, Anglický pacient a plno dalších vás chladnými nenechají ani náhodou, i když v některých je erotika spíš jen naznačena. Ženy ale častěji nabudí spíš decentnější, rafinovaně nasvícené a vhodně sestříhané scény ve filmech než klasické porno.

 

9. Víte, že vás čeká společný večer? Během celého dne se vzájemně připravujte na to, co přijde. Ráno před odchodem nechte u postele erotickou poznámku napsanou na papíře, posílejte si sms, na co máte právě teď chuť, v hlasové schránce nechte všenaznačující vzkaz... A večer splňte všechno do posledního puntíku.

 

10. Zalezte si spolu do sprchy, napěněnou houbou se navzájem namydlete a omývejte. Naprostá většina párů to do postele nevydrží a pod prameny průzračné horké vody v prostoru plném páry se oddají sexu rovnou, ale dá se to pojmout i jako předehra, kdy k milování nedojde už ve sprše, jen se ještě vzájemně zabalte do ručníků a namažete tělovým mlékem. A pokračování už je ve vaší režii...

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 263