Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kondom / foto: shutterstock

Kondomy pro kuřáky a alkoholiky

Na světě jsou kondomy s poněkud zvláštní příchutí. Jasně, ty ovocné známe všichni (nebo minimálně většina z nás), ale říká vám něco whisková či cigaretová příchuť. Taky existují!

Snad pro překlenutí těch trapných chvilek, kdy musíte odněkud vytáhnout kondom a přerušit okamžiky vášně, přišli výrobci s těmito zvláštními příchutěmi. Alespoň povídáním o nich můžete pocity trapnosti zažehnat.

 

Kondomy s příchutí whisky jistě oživí nejen konverzaci, ale zcela jistě i sex. Kdo neocení skotskou, může si navléknout na svůj penis kondom s příchutí cigaret.

 
Skotská na penisu

Není nic příjemnějšího než si po večeři někde v křesle u krbu dát skleničku dobré skotské. Už jen vůně tohoto vzácného moku mnohým lidem navozuje pocit pohody, což vědí i výrobci prezervativů, a tak se rozhodli vyrobit právě takhle vonící ochranu. Dokonce prý po skotské i chutnají.

 

Hotely v Las Vegas chtějí své pokoje zásobit těmito voňavými kondomy, které vás k sexu vybídnou snad i ve chvíli, kdy se vám do něj vůbec nechce. Pomůže to i k lepší ochraně hotelových zákazníků před možnou nákazou virem HIV, protože na tyhle kondomy si před sexem vzpomene každý alkoholik, který třeba jindy na ochranu vůbec nemyslí.  

 

Nebo raději cigaretku?

Proč na vytouženou cigaretku čekat až bude po sexu? Můžete si ji dát během něj a partnerku či partnera to nijak neurazí.

 

Jistá indická společnost přišla na trh s novými kondomy, které voní a chutnají po cigaretách. No, voní… jak komu. Ale pro silného kuřáka tohle nejspíš může být něco jako afrodiziakum. Hindustan Latex má v plánu prodávat tyto kondomy prostitutkám, které jsou nejohroženější, co se nákazy AIDS týče.  

 

Firma si nejdřív udělala pořádný průzkum, zkoušela, jak na sexem se živící lidi působí různé vůně – čokoláda, banán, jahody, ale nakonec se ukázalo, že dámám nejstaršího řemesla nejvíc voní právě cigarety. Banány, čokoládu i jahody sice děvčata vyzkoušela, ale zdaleka tolik je vůně nezasáhly.

 

"Lidé to milují a hlavně ti, které sex živí“, řekl v Bombaji při prezentaci cigaretových kondomů zástupce společnosti Sanjeev Gaikwad. Ten je také ředitelem veřejné zdravotní organizace jménem Family Health International, která pomáhá vyvíjet nové druhy kondomů.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 279