Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Ženy v posteli podle znamení

Netušíte, do čeho s ní půjdete? Je těžké na první pohled poznat, jaká bude žena v posteli. Pokud se o něm ráda baví, nic pro ni není tabu, zdaleka není vyhráno. Ba naopak, plno řečí je spíš signál, že to žádná přebornice není.

Vždyť tiché vody břehy melou, říká se… Ale i znamení zvěrokruhu leckdy může napovědět.

Vodnář
Když už se vzruší, pak je možné s ní dělat všechno. Nechá si toho hodně líbit, jen to nesmí být příliš vulgární. Stane-li se něco, co se jí příčí, nezdráhá se celou akci ukončit nehledě na partnera. Ten musí předem přesně vycítit, zda to ona připustí. Také v takových situacích v ní ožije tvořivost a její nápaditost pak nezná meze. Vodnářky jsou nesmírně kreativní ve všem, co dělají. Mají rády, když ji partner svléká pomalu a obdivuje přitom jejich tělesné půvaby. Je smyslná, aktivně se dotýká partnerova těla, prsty objíždí jeho obrysy, cítí, kde má napjaté svaly. Také její tělo si lze nejlépe získat vnímavýma rukama. Žena ve Vodnáři je obdařena hravou fantazií, jíž dává přednost před tvrdým živočišným sexem. Vždy si vymýšlí nové varianty, jak by mohla partnera vzrušovat a laskat.

Známé ženy ve Vodnáři: Jennifer Aniston, Zuzana Norisová, Yoko Ono

Ryby
Tomu, kdo jí zaujme, dá zájem nenápadně, ale jasně najevo. Zatímco se tváří chladně, nechává pracovat jeho fantazii. Žena v Rybách brzy dospívá. Poměrně v mladém věku zkouší všechno možné. Je stále ochotná nechat se dobývat a je těžké pro ni říkat „Ne“. Řídí se podle milencových přání. Co, kde a jak s ní chce dělat – svolná je skoro ke všemu. Nemá nic proti sexu v přírodě ani v autě, když to musí být, ale přednost dává posteli, hlavně té své. Lze vycházet z toho, že udělá všechno tak, aby se to líbilo hlavně jemu.

Známé ženy v Rybách: Drew Barrymore, Britney Spears, Elisabeth Taylor

Beran
Na první pohled působí poměrně chladně a nepřístupně, avšak muž, který riskuje druhý pohled, bude mít na růžích ustláno. Objeví ženu smyslnou a vášnivou, bez zábran, se sexuální fantazií. Mělo by se ale všechno odehrávat hlavně po jejím. Umí muže nekompromisně zhodnotit. Nepotrpí si na přílišnou něžnost, dlouhé předehry. Že na Beran ale umí použít hlavu i tělo k tomu, aby ho přivedla k výkonu na plné obrátky. Dřív, než se partner stačí rozmyslet, jak si počínat, je už bez kalhot na křesle a ona obkročmo na něm. Pozice, kdy vše řídí „zeshora“, ji naprosto uspokokuje. Vychutnává si svou vůdčí roli. Určitě se s touto ženou nebudete mít čas nudit.

Známé ženy v Beranu: Lucie Bílá, Aňa Geislerová, Mirka Čejková

Býk
Říá se, že jsou těmi nejpůvabnějšími ženami. Kromě sexy postavy oplývají i skvělou povahou, výřečností a vtipem. Rády se mazlí. Ale k sexualitě už se tak pozitivně nestaví. Přesto ženy narozené v Býku jsou svědomité manželky, tolerantní přítelkyně, šikovné kuchařky. Preferují aktivního a sebevědomého partnera. Očekávají ocenění v podobě dárečků, kytic a pozvání na večeři. Oplývají šarmem a smyslností, dovedou vypadat eroticky, zkaženě a zároveň jako nevinné školačky. V mužích vyvolávají pocity ideální partnerky hned, jak se s nimi seznámí. Vědí, jak na ně – předstírají zdráhavost, jen aby vystupňovala erotické napětí. Žena Býk je náročná milenka. Očekává sexuální potěšení, žádá smyslnou atmosféru, romantiku a - jako v milostném filmu - happy end, což znamená orgasmus.

Známé ženy v Býku: Penélope Cruz, Evita Peron, Michelle Pfeiffer

Blíženec
Bývají žádané pro svůj vzhled, poměrně často jsou to blondýnky s dlouhýma nohama. Rády si vyrazí do společnosti a s oblibou zkouší něco nového. Partner by s nimi měl udržovat krok, jinak by ho žena Blíženkyně mohla mírou rozhledu a aktivit snadno přerůst. Pro milostný akt nepotřebuje žádné zvláštní plánování a nastrojenou romantiku. Ta jí sice nevadí, ale nevyhledává ji a vadit jí nebude ani „rychlovka“ na nepříliš obvyklém, útulném a čistotou zářícím místě. To všechno ale za předpokladu, že si sama určí tempo. Považuje za přirozené, že její milenec přizpůsobí délku sexu jejímu uspokojení.

Známé ženy v Blížencích: Magdalena Kožená, Marilyn Monroe, Steffi Graf

Rak
Poměrně v brzkém věku načerpává své první zkušenosti. V této době registruje sexuální signály ve svém okolí neobyčejně rychle, nikdy by však sama neudělala směrem do ložnice první krok, obává se kritiky a odsouzení. Račice ale bývá svůdná a dráždivá až k nepříčetnosti. Nerada o sobě hovoří a provokuje partnery neustálým tajnůstkářstvím. Bývá neklidná a má bujnou fantazii. Sex s ní může být jak let do vesmíru, který končí velkým třeskem. A běda muži, který se unaven otočí na záda a zavře oči. Račice miluje pozornost a laskání. Chce slyšet, že je nejbáječnější milenka na světě a je připravena totéž říci i svému partnerovi. Je mimořádně citlivá, ale občas dělá z komára velblouda.

Známé ženy v Raku: Meryl Streep, Gina Lolobrigida, Helena Vondráčková

Lev
Dobře stavěné ženy, nadšenkyně pro umění a kulturu a mimochodem dobré milovnice. Nenechají nikoho na pochybách o to, jestli u ní má šanci nebi ne. Lvice jsou hodně frustrované při sexuálním nezájmu partnera. Lvici vzrušuje přirozená mužská vůně, ideálně by to měla být směs lehkého potu a vody po holení. Má velmi citlivě vyvinutý čich a člověk by si mohl myslet, že se při hledání partnera orientuje nosem. Kromě toho by jeho tělo mělo odpovídat jejímu estetickému vnímání. Vzrušuje ji svalnatá mužná postava. Žena ve Lvu není jen mazlivá kočka, má také ráda, když muž při milostném aktu projeví svou tvrdost, moc a sílu. Nechá se klidně milovat intenzivně, mírně animálními praktikami, ale těžkopádnost a hrubost odmítá. Jejím jednoznačným cílem je dosáhnout orgasmu.

Známé ženy ve Lvu: Madonna, Jacqueline Kennedy, Dorothy Parker

Panna
Má zdravý a přirozený vztah k sexu a prostě nechápe, proč se s ním toho tolik nadělá. Když se dvě těla spojí ve své přirozené funkci, pak se přece nic světoborného neděje… Nemá ráda, když ji někdo překvapuje. A pokud by se jí mělo stát, že by šla s téměř cizím mužem ještě týž večer do postele, nemusí se o tom dál mluvit. To, co se odehrálo byla momentální chuť a vášeň, žádné závazky nebo výčitky. A kromě toho mu stejně ukázala dveře, třeba ho už nikdy neuvidí. Své sexuální úlety řeší inteligentně a nemá potřebu se svěřovat ani svým nejbližším.

Známé ženy v Panně: Agatha Christie, Claudie Schiffer, Hana Zagorová

Váhy
Žena ve Vahách si je vědoma své přitažlivosti. Velmi ji vzrušují různé masáže, líbání po těle a jiné rozmazlování. Je nadmíru smyslná, umí si říct o to, co chce a dobře zná své tělo. Také její partneři nebo milenci by si měli přijít na své, vyplývá to hlavně z jejího přirozeného exhibicionismu. Někomu se může zdát domýšlivá, jiným neodolatelná a dalším jako typická svůdnice. Má ráda sama sebe, opečovává se. Když se jí zmocní touha, dává to znát. Stačí, aby utrousila malou poznámku, a muž se její výzvy hned rád chopí.

Známé ženy ve Vahách: Brigitte Bardot, Martina Navrátilová, Margaret Thatcher

Štír
Přestože působí křehce, má v sobě sílu, která působí na muže jako magnet. Ženy narozené ve Štíru si pěstují dlouhotrvající vztahy s muži, od kterých nerady odcházejí. Ve výběru milenců jsou ale neobyčejně náročné. I když hledají jen dobrodružství na jednu noc, během chvilky ví, zda dotyčný muž odpovídá jejím měřítkům a je schopný jí dát, co by ráda. Dobře ovládá pravidla milostného umění a postará se o nezapomenutelný zážitek. Už její slovní zásoba dovede milence pěkně rozpálit. Má-li chuť, chce mluvit vulgárně, aniž by vulgární byla.

Slavné ženy ve Štíru: Marie Antoinetta, Hillary Clinton, Whoopi Goldberg

Střelec
Jsou rychlé, samostatné, impulzivní, zároveň i vtipné až hubaté. Muž přesně neví, co si k nim může a nemůže dovolit. Zamilovaným místem pro ně je volná příroda - tiché místečko v lese, na pláži, případně se nebrání strávit noc i pod stanem. Takové okolí jí okamžitě dává pocit volnosti a dobrodružství. Cítí se nevázaná a spjatá s přírodou. Na druhou stranu má také sklon ke skupinovému sexu, ne aby propadla excesům, ale protože to odpovídá její uvolněné nenucenosti. Na ženě ve Střelci nefascinuje ani tak smyslnost sama jako spíš chuť být smyslná. Vyzařuje z ní otevřenost a ochota ke všemu.

Známé ženy ve Střelci: Edith Piaf, Tina Turner, Kim Basinger

Kozoroh
Kozorožky velice dbají o svůj zevnějšek, mají tendenci přeceňovat vnější krásu jako přirozenou součást úspěchu v čemkoli. Jejich vůle bývá rozhodně stálejší než jejich cit. Žena v Kozorohu musí mí za sebou nejdříve první zkušenosti, teprve potom v sobě odhalí svou vášnivost, případně ji v ní odhalí někdo jiný. Pak je schopná vést poměrně divoký sexuální život. Ve dne je úspěšná obchodnice, dokonale soustředěná na svůj vzhled a vystupování, ale v noci to všechno odhodí. Čistý sex dokáže oddělit od lásky. Má-li právě partnera, na němž jí nijak zvlášť nezáleží, není výjimkou, že bude nevěrná. Partnery na sex si najde a sama určí, jak daleko půjde.

Známé ženy v Kozorohu: Barbara Nesvadbová, Johanka z Arku, Marlene Dietric

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 797