Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Sex v kostele? Poženou vás k soudu

Nigerijec Tolu Akintepe (30) a jeho žena Bumni (28) stanuli před soudem a dostali pokutu za to, že měli sex v místním kostele. Své chování omlouvali tím, že se snažili zpestřit si manželský život.

Měli ale smůlu, protože je přímo při činu přistihl pastor Gbenga Akhiomu. Ten okamžitě trval na tom, že mu mají zaplatit v přepočtu 3 000 Kč za znesvěcení oltáře. Podle listu Metro pastor také chtěl, aby nevázaní manželé oltář vyčistili a pomodlili se za odpuštění.

U soudu se k obecnému pobavení manželé přiznali soudci Ifeanyinwovi Okenwovi, že jsou svoji už čtyři roky a jejich milostný život začal být trochu fádní.

"Manželka pořád chtěla, abych sex nějak ozvláštnil. Tak jsem si řekl, že by bylo zajímavé dělat to v kostele, kde by se na nás dívat ten velký chlapík shora. Říkal jsem si, že je to trochu dobrodružné. Proto jsem se o tom zmínil manželce a té se nápad moc líbil," řekl u soudu Tolu Akintepe.

Soudce Okenwa jim nakonec jen řekl, že by propříště měli prokazovat náboženským institucím větší úctu, a uložil jim zaplatit pokutu. Kromě toho se manželé také nabídli, že budou zadarmo týden kostel čistit.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 160