Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

První robotka na sex rozpozná svého pána

Čínská společnost Love Sex Company představila prvního sexuálního robota – či spíše robotku – na světě. Prý dokonce poznává svého majitele a je schopná s ním mluvit.

Robotka je 165 centimetrů vysoká, má realistickou kůži a svaly ze silikonu vyztužené sofistikovanou kovovou kostrou.

Jak uvádí mluvčí výrobce Li Jian, roboti stojí v přepočtu 80 000 Kč. To není vůbec vysoká cena, vezme-li se v potaz, že potenciálními zákazníky mají být především dobře placení manažeři, kteří nemají čas na seznamování se skutečnými ženami.

magazin.cz

Zájemce si může vybrat tvář i postavu silikonové společnice. Ta pak bude naprogramována, aby ho poznala a mluvila s ním v jazycích, které si majitel bude přát. A pokud by snad bohatým mužům nešlo o konverzaci, mají možnost dálkového ovládání. To umožňuje, aby jejich robotka zaujala celou řadu různých pozic. Některé části těla pak mohou také začít vibrovat.

Podle Orange News přilákala robotická sexy společnice při prvním představení na veletrhu Sex Culture Exhibition v čínském Xianu davy zvědavců.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 6