Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Nový byznys: Mazlení za peníze

Něha, objetí, lidský dotek... Přesně to uspěchaným a upracovaným lidem schází... Není divu, že počet „placených mazlíků“ stoupá. Největší boom teď mají ve workoholickém Japonsku.

Najměte si přítele na pár hodin

Když je chlapík v Japonsku sám, má to jednoduché – buďto si zajde do tokijského Cuddle Café, kde se může za 40 dolarů (necelých 800 Kč) jemně pomuchlovat s dívkou. Lačnější typy najdou útěchu u některé z místních prostitutek. Ovšem, co si počnou osamělé japonské ženy, které kvůli věčnému vysedávání v práci jsou dlouhá léta singl? Ty jen vadnou a vadnou... Většina z nich tvrdí, že život bez partnera je pro ně smutný, ale mnohem více, než sex, jim schází něha  – mužské pohlazení, hezké slovíčko do ouška... A právě tyto důvěrnosti, běžně určené zamilovaným párům, si mohou teď koupit. Poskytuje je podnik Soine-ya Prime, který osamělým příslušnicím něžného pohlaví nabízí možnost najmout si chlapíka na jednu noc.

magazin.cz

 

Inspirace televizním filmem

Ale pozor: takový placený „samec“ není v podstatě nic jiného, než „lidský plyšák“ - můžete se s ním hladit, objímat, nebo spočinout na jeho mužné hrudi, ale nic víc! Pokud byste chtěly polibky nebo sex, máte smůlu. Všechny tyto důvěrnosti jsou striktně zakázané. Přesto i za to málo, co firma Soine-ya Prime nabízí, má u japonských dam velký ohlas. Málokterá však tuší, že podnik vznikl na základě televizního filmu Shimshima, ve kterém hlavní hrdinka po rozvodu bojovala s nespavostí, od níž ji nakonec pomohla mužská přítomnost v ložnici. Film končí happyendem - žena si otevře svůj podnik Soine-ya (obchod se spánkem ve dvou) a nabízí klientkám mužné spoluspáče za úplatu.

 

Za iluzi lásky se tučně platí

Pravda, zní to trochu přitažené za vlasy, nicméně to, co bylo ještě donedávna fikcí, je dnes realitou.
Firmička  Soine-ya Prime má ve své databázi spoustu pěkně vypadajících mladíků. Ti kromě své mužné náruče nabízejí i jiné služby – například doprovod na pracovní schůzku, úklid domu nebo uvaření večeře pro dva. A cena? Ta se odvíjí od jednotlivých krasavců. Sedmihodinová společnosti přitažlivého Japonce vás přijde zhruba na 30 000 yenů, tedy asi 7100 Kč. Za osmihodinovou šichtu zaplatíte profesionálnímu mazlíkovi o sedm stovek více. A pokud byste si chtěli krasavce zamluvit na celou noc (tedy  na 12 hodin) počítejte se 48 000 yenů, tedy pro našince zhruba 11 000 korun.

magazin.cz

 

Profesionální mazlíci se stávají stále žádanější

Zdá se vám tato taxa příliš vysoká? Věřte, že je spousta osamělých dam, které ji rády zaplatí. A nejen v Japonsku. Mazlení začíná být celosvětově výnosným džobem. Nedávno jsme psali o mazlící expertce Jacqueline Samuel z New Yorku, která si za hodinku přítulnosti účtuje 60 dolarů (asi 1200 korun). Docela snadné peníze, v porovnání třeba s manuální brigádou za 60 korun na hodinu, nemyslíte? Není tedy divu, že počet profesionálních mazlíků na světě stoupá – zatím jsou k mání převážně v USA a Japonsku, ale možná brzy zaplaví i Evropu. Vtipné je, že jejich služby jsou docela vysoce placené a vlastně nevyžadují žádné zvláštní náklady (v případě mužských mazlíků, kteří docházejí do příbytků klientek už vůbec ne). Stačí jen pěkný vzhled, příjemné vystupování a teplé měkké dlaně. Co vy na to, šli byste do toho?

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1