Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Reklamní kampaň Orgit / foto: Youtube

Nápaditá kampaň Orbit pobavila desetitisíce lidí na I. P. Pavlova

Všichni bychom rádi žili na světě, který je plný úsměvů. V centru měst je bohužel mnohdy o úsměvy nouze. Každý někam pospíchá. Studenti utíkají do škol. Mají plnou hlavu písemek a zkoušení.

Upracovaní rodiče pospíchají vyzvednout svoje zlobivé děti do školky. Davy lidí proudí do ubíjející práce a na nepříjemné pracovní schůzky. Všichni mají plnou hlavu starostí. Ale s úsměvem jde všechno lépe! Orbitklub se rozhodl šířit úsměvy po celé naší vlasti. Orbit uspořádal nápaditou kampaň, která vykouzlila úsměvy na tváři desetitisícům lidí.

Zpestření dne pro návštěvníky I. P. Pavlova

Úsměvů není nikdy dost. Rozesmáté tváře často chybí například při cestování MHD. Orbitclub se rozhodl to změnit. Orbit použil velice originální a vtipnou akci, která zpříjemnila den mnoha lidem. Celá událost proběhla na zastávce městské hromadné dopravy I. P. Pavlova v Praze. Na zastávku byl namontován speciální automat na žvýkačky Orbit. Okamžitě bylo čekání na tramvaj mnohem příjemnější. Každý měl možnost zdarma ochutnat novou příchuť žvýkačky Orbit. Žvýkačky Orbit vyrábí proslulá firma Wrigley. Z automatu vypadával jeden balíček žvýkaček za druhým. Akce udělala radost dětem, studentům, dospělým i seniorům.

 

Orbitklub se svědomitě stará o dentální hygienu Čechů

Klub pravidelně pořádá nejrůznější zábavné akce, které podporují zdravé zuby a hezké úsměvy. Na svém webu pomáhá najít lidem nejbližší zubní ordinace, dentální hygienisty a zubní pohotovosti. Dále klub připravuje speciální program Wrigley Oral Healtcare Programme, který je určen pro odborníky. Mezi akce pro školy patří projekt Zdravé zuby. Za zmínku určitě stojí také skvělá Škola úsměvu. 

 

Škola úsměvu přináší ještě více dobré nálady

Škola úsměvu učí Čechy a Slováky se usmívat. Nyní dokonce vytváří mapu úsměvů. Ambassadoři Orbit pravidelně šíří úsměvy a zpracovávají mapu krajů, které jsou nejvíce usměvavé. Usmívejte se!

 

Nápaditá kampaň Orbit pobavila desetitisíce lidí na I. P. Pavlova

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!