Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
16_Skytrium_Mia_PRESS / foto: Skytrium

Odpočinek jako v létě

Milujete posezení na terase? Pokud bude terasa pod kvalitní střechou, můžete zde odpočívat kdykoli se Vám zachce a to během celého roku.

Máte dům nebo byt a k němu krásnou terasu. Jenže jak už to v našich končinách bývá, půl roku je nevlídno a tak se zahradní nábytek uklízí do sklepa, nebo do jiných, k tomu určených prostor. Firma Albixon a.s. je specialista na zastřešení, ale také na bazény a wellnes, nabízí unikátní řešení jak ochránit vás a také váš zahradní nábytek před povětrnostními vlivy. Snadno připevníte lehkou hliníkovou konstrukci na jednu opěrnou zeď a pokud použijete výplně z bezpečnostního skla máte luxusní a příjemný prostor pro relaxaci i v případě špatného počasí. Řešení má jméno SKYTRIUM. Firma Albixon nabízí tuto konstrukci v různých barevných variantách v různých dekorech se speciálními úpravami například pro Vaše domácí mazlíčky.

Skytrium je vhodné pro různé domy, hotely i restaurace. Je navržené předními designéry a architekty a je velmi odolné. Není to ovšem standardní zimní zahrada.

Firma Albixon poskytuje například skytrium s názvem Mia. Toto zastřešení terasy má tři typizované rozměry a je možné ho použít k tradičnímu rodinnému domu, nebo může stát i samostatně. Instalovat zastřešení je díky unikátnímu patentu velmi jednoduché.

Další v nabídce je skytrium Rio, nebo Art. Každé z těchto unikátních řešení pro Vaši terasu poskytuje nadstandardní ochranu pomocí výplní z polykarbonátu nebo bezpečnostního skla. Podle přání zákazníka jsou možné bezprahové posuvné dveře v čelech zastřešení. Samozřejmostí je okapový svod na dešťovou vodu u kolejí na zeď. Design zastřešení lze přizpůsobit barvě fasády a okenních rámů domu.

Jistě oceníte, že na toto zastřešení není třeba stavebního povolení, je z posuvných skleněných dílců, které se snadno udržují a čistí a jsou odolné proti poškrábání. Stylově čisté zastřešení Art je vyjímečné svým minimalistickým designem. Takže nijak nenarušuje vzhled stavby a exteriéru. Hodí se díky tomu do každé zahrady. Už nic nepokazí Vaši náladu při odpočinku nebo při oslavách, které můžete přichystat pro přátele i rodinné příslušníky. Tento prostor Vám rázem může posloužit jako další místnost. Díky proskleným stěnám přístupná přírodě, ale bez nepohodlí nevlídného počasí.

Kdo by neměl rád přírodní světlo, ničím nerušený klid a vlídnost vlastní zahrady. Nyní je možné si oddychnout a nespěchat domů pokaždé, když se obloha zatáhne a hrozí nějakou tou dešťovou sprškou. Se zastřešením od firmy Albixon a. s. se budete cítit jako v bavlnce.

K tomuto článku není otevřena diskuze