Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
lifting obličeje / foto: shutterstock

Estetické zákroky obličeje

Omlazení obličeje bývá stále oblíbenější metodou. Využívají ji jak ženy, tak muži. Věk zkrátka nezastavíme. Pojďme se společně podívat na způsoby, jimiž si můžete nechat svůj obličej omladit dlouhodobě!

Boj s vráskami séry a krémy

Většina žen řeší první příznaky stárnutí krémy a séry, jejichž výsledky ale bývají minimální. Některé ženy se uchýlí k babským radám, jenže ani ty nezabírají tak, jak by si přály. Další metodou poté bývají galvanické žehličky, které kůži v obličeji řádně prokrví a dopomáhají omlazování pleti, nicméně výsledky stále nejsou tak viditelné, jako u jiných metod. Největších úspěchů se dosáhne až při estetických zákrocích, plastických operacích, či chirurgických zákrocích.

Jak s vráskami skutečně zatočit?

Nejčastějším zákrokem v české dermatologii bývá injekční aplikace kyseliny hyaluronové, která vrásky vyplní a kůži tak vypne. Tento zákrok patří k velice oblíbeným, protože je nesmírně dobře snášen. Nevýhodou bývají modřiny, které se po aplikaci mohou objevit a především, po čase je potřeba aplikaci opakovat. Dalším nejoblíbenějším, ale také dlouhodobým řešením, jsou mini invazivní estetický zákrok Quick lift a chirurgický zákrok Macs lift. Při nich se vypne kůže na tvářích, ve spodní části obličeje a krku. Samozřejmě metod liftingů obličeje existuje daleko více, avšak ne každý vám, jako u estetického zákroku Quick liftu a chirurgického zákroku Macs liftu zaručí, že vydrží dlouho a nezmění vám váš výraz obličeje.

Zákroky Quick lift a Macs lift

Není pravdou, že pro krásu se musí trpět. Toto pořekadlo již dávno neplatí. Zákroky Quick lift a Macs lift se provádí maximálně pohodlně v lokální anestezii. Kolem ucha se provede malý řez. Přebytečná kůže se ihned odstraní a řez se zašije. Po provedení zákroku nezůstáváte ležet na lůžku, ale můžete jít ihned domů. Ve světě je tento lifting velice oblíbený, neboť zkrášluje tvář. Po zákroku váš obličej získá atraktivní srdcovitý tvar, který působí velice mladě a svěže. Estetický zákrok Quick lift a chirurgický zákrok Macs lift se hodí pro ženy i muže od 45 let věku. Chcete-li se vyhnout nepříjemnému hojení a zotavování, mít lifting obličeje vyřešený na delší dobu a být atraktivnější, jsou tyto zákroky pro vás tím pravým.

K tomuto článku není otevřena diskuze