Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
tenisové míče / foto: shutterstock

Tenisové míče od jediného českého výrobce

Tenis je v českých zemích docela populárním sportem. Jen si vzpomeňte na všechna notoricky známá jména jako Petra Kvitová, Lucie Šafářová, Barbora Strýcová, Tomáš Berdych či Radek Štěpánek.

K jeho popularitě přispívá i nenáročnost vybavení. Abyste si zahráli, postačí vám dobrá raketa a tenisový míč.

Výhradním výrobcem tenisových míčů v České republice je firma Štěpánek Sport. Nikdo jiný v ČR se tímto odvětvím nezabývá. Pokud si myslíte, že je firma pojmenovaná po našem známém tenistovi, jste na omylu. Jedná se o shodu jmen, zakladatel firmy se totiž také jmenoval Štěpánek. S kamarádem mu kdysi na trhu chyběly dostatečně přesné, rychlé a odolné míče, a tak je začali sami vyrábět.

Vysoká kvalita přírodních materiálů

Pro výrobu tenisových míčů jsou využívány čistě přírodní materiály. Povrch tvoří prémiová anglická nebo thajská vlna, tlak je vyvážen tak, aby bylo dosaženo perfektního odskoku, rychlosti a přesnosti. Varianta CZECH NUMBER 1 má nejlepší herní vlastnosti na betonu, trávě či antuce, míče Štěpánek CLASSIC se nezaleknou žádného povrchu. Používat se dají teď v zimě na krytých kurtech i v létě venku – navrženy byly přímo pro naše klimatické podmínky. Jsou certifikovány IFT, může se s nimi hrát i na profesionálních turnajích.

Vždy čerstvé

Tenisové míče sice nemají žádnou trvanlivost, ale je známé, že postupně ztrácí své dokonalé vlastnosti. Proto přišla firma Štěpánek Sport s docela unikátní garancí. Všechny míče skladuje maximálně devět měsíců, starší kousky zákazníkům nikdy neprodává. Nikdy nikomu domů nedojde vyfouklý ležák.

Oba typy míčků jsou neustále skladem k dodání, při objednávce nad 6 tub je poštovné po celé ČR zdarma. Míče se prodávají v balení po čtyřech, případně ve větším kyblíku (72 ks), který se hodí zejména pro tenisové školy. Zákazníci si chválí, že jde o velmi dobrou kvalitu za přijatelnou cenu.

K tomuto článku není otevřena diskuze