Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
zahradní párty / foto: shutterstock

Jste připraveni na zahradní párty?

Přestože je barbecue původně americká záležitost, i u nás už má mnoho příznivců. V létě je to ideální příležitost, jak strávit čas se svými blízkými a ještě si u toho pochutnat.

Sedět venku je nepříjemné, zejména pokud prší. Když je déšť hlášen dopředu, prostě akci přesunete na jindy. Meteorologové ovšem často nejsou schopni předpovědět nárazové přeháňky a bouřky, které jsou v horkém počasí zcela obvyklé. Chcete-li se vyhnout sprše, musíte předem myslet na zastřešení.

Zahradní párty stany jsou cenově dostupné

Kdo má pěkný dřevěný altánek či pergolu, má vystaráno. Ne všichni však na tohle mají na zahradě místo, navíc se jedná o docela drahý špás, který se určitě nevyplatí stavět jen kvůli letním akcím s rodinou a přáteli.

Pro tyto příležitosti jsou vhodnější zahradní párty stany. Rozložíte je kdykoliv, kdy potřebujete, a pak je zase snadno uklidíte. Díky tomu vám na zahradě nezabírají zbytečné místo. A ceny? Jsou několikanásobně nižší než u dřevěných staveb. Záleží, jakou si vyberete velikost.

Určitě najdete párty stan pro svou zahradu

Tyto stany jsou využívány jak při skromnějších akcích, tak na různých festivalech a veletrzích. Díky tomu je k dispozici opravdu obrovský výběr velikostí, barev a provedení. Nejmenší stany bývají 3 × 3 metry, ty největší až 6 × 12 m. Přestože se nejčastěji setkáte s bílou variantou, na trhu jsou dokonce proužkované stany.

Některé svým vzhledem připomínají elegantní zahradní altánky, jiné spíš zděné stavby. Záleží na tom, zda si pořídíte pouze střechu, nebo i boční stěny (ty je totiž možné oddělat). Bočnice jsou praktické tehdy, když vás trápí nepříjemné sluneční paprsky. Ani déšť nepadá vždy kolmo dolů. Jestliže bydlíte blízko vody, užijete moskytiéru proti komárům. Zahradní párty stany si prostě každý snadno přizpůsobí dle svých potřeb a finančních možností.

K tomuto článku není otevřena diskuze