Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
obr 1 / foto: https://www.byty-ovenecka.cz

Secesní bydlení v centru Prahy

Hledáte bydlení v Praze, které by bylo snadno dostupné a v centru dění? Dáváte přednost klasické architektuře před moderním sklem a betonem a vždycky jste snili o tom, že budete žít v domě s šarmem původní architektury?

Chcete mít park přímo za rohem?

Vysněný domov na dosah

V tom případě je pronájem bytů v bytovém domě Ovenecká přesně tím místem, které hledáte. Nádherný činžovní dům postavený v secesním stylu prochází v současné chvíli kompletní rekonstrukcí, díky které zde vzniknou prémiové, moderně zařízené byty – to vše v historické budově s osobitým šarmem.

Ten tvoří skutečné genius loci tohoto domu. Byty opatřené balkonem či terasou mají zdobné dobové zábradlí, společným prostorám dominuje historické schodiště a zvenku je dům dekorován plastickými štuky, ornamenty a reliéfy. Zároveň se nezapomnělo ani na moderní vybavení, a tak je vám k dispozici prostorný výtah i spolehlivé zabezpečení celého objektu.

Buďte v centru dění

Bytový dům Ovenecká, situovaný na rohu Letenského náměstí a ulice Ovenecká, nabízí atraktivní pronájem bytů Praha 7 – Letná. Jste-li sportovní nadšenci, nebo se prostě jen rádi občas projdete v přírodě, Letenské sady a Stromovku máte přímo za rohem. A i do centra je to skutečně jen pár kroků. Přímo před domem totiž najdete zastávku tramvaje, odkud je to jen kousek na metro linky A a C.

Přijďte do hotového

Toužíte po luxusním bydlení, ale zkrátka nemáte čas na chození po obchodech a nákup vybavení? A co takhle pořídit si vybavení na klíč! Ať už jde o pohodlný obývací pokoj či moderní kuchyň, o zařízení se postarají designoví profesionálové a vám už stačí jen převzít klíče a můžete začít bydlet. Pronájem je možné sjednat dlouhodobě, ale také v případě, že hledáte jen přechodné bydlení (od tří do dvanácti měsíců).

K tomuto článku není otevřena diskuze