Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Renault Clio / foto: https://www.rpz.cz/renault/

Králem silnic s novým vozem Renault

Automobily skupiny Renault se již nějaký ten pátek těší velké oblibě. Jejich devízou jsou kvalita, design a příznivé ceny. Objevte i vy kouzlo francouzského šarmu, který Renault při výrobě aut hojně využívá.

Vsaďte na jistotu

O tom, že je řeč o opravdu kvalitních vozech, hovoří i prodloužená záruka na pět let. Prodejci jsou si totiž jisti svými produkty. Neočekávají žádné problémy. Pokud ještě nemáte zkušenosti s jízdou automobilů Renault a tak trochu nevíte, co očekávat, domluvte si jednoduše testovací jízdu v takovém modelu, který plánujete koupit. A co víc! Svůj vytipovaný vůz si můžete takto nejen vyzkoušet, ale na dva dny i zapůjčit, abyste měli dostatek času poznat všechny výhody, vychytávky. Prostě abyste měli čas se beznadějně zamilovat.

Ujasněte si, co chcete

Při koupi vozu vám v hlavě nejspíš běží nespočet otázek. Jaké auto vlastně chcete? Kde hodláte nejvíc jezdit? V jakých podmínkách? Město, nebo venkov? Kolik lidí budete přepravovat? Jistě, není jednoduché se rozhodnout a vybrat ten pravý vůz pro vás a vaši rodinu. Je tolik možností! Nemusíte ale propadat panice, protože zkušení prodejci jsou schopni vám odpovědět na vaše dotazy, pomoci s výběrem, případně sami doporučí optimální typ auta. Prohlédněte si internetové stránky https://www.rpz.cz/renault/, kde najdete vyčerpávající informace o nových typech vozů Renault, jejich financování i servisu.

Pro skutečně náročné řidiče

Při koupi nového vozu v žádném případě nemusíte slevovat ze svých požadavků a přání. Renault Kadjar vás velice rychle přesvědčí o tom, jak snadné je skloubit požitek z luxusní jízdy s nepřekonatelným výkonem a zároveň úsporou paliva. Pohon všech čtyř kol vám připraví bezstarostnou jízdu v jakémkoliv terénu. Sportovní vzhled s robustní přední maskou vám dodá sebevědomí. Interiér pak nadchne každého milovníka pohodlí. Dostatek místa pro všechny je totiž jedním z atributů tohoto vozu. Panoramatická střecha, elegantní doplňky a komfortní sedadla tvoří pověstnou třešničku na dortu. Navštivte https://www.renault.cz/vozy/nove-vozy/kadjar/design.html a ještě dnes si objednejte testovací jízdu. Budete okouzleni.

K tomuto článku není otevřena diskuze